Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gáz lenne ha meg írnám neki...

Gáz lenne ha meg írnám neki hogy jó utat?srácok,ti örülnétek neki? (Nincsen barátnője,ezt tudom.😁)

Figyelt kérdés

Párszor találkoztunk,pár szót beszéltünk,zavarban volt ő is én is közben (de ezt ő szóvá is tette)

Annyira eredeti srác.Bedopta a Facebook a profilját,és láttam hogy külföldre költözik.

Annyira megírnám neki,hogy sajnálom /hogy jó utat.Bár őszintén rendesen rosszul esik,hogy el megy,pedig nem is ismerem még,csak éreztem hogy valami van köztünk.

Nem tudom miért fáj ennyire.

Van értelme írni,vagy gáz is lenne?

Nem tudom eldönteni.

2024. jún. 2. 11:45
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:

Pontosan! Emberi gesztus :)

Legalább ismersz valakit személyesen, nem csak itt a gyakorisokat. Én mindig azt nézem! Ha van lehetőségem emberrel beszélni, megteszem, mindenki más anonim csak azután következik.

2024. jún. 3. 07:29
 22/34 anonim válasza:

"zavarban volt ő is én is közben (de ezt ő szóvá is tette)"

"Nem tudom miért fáj ennyire."

Nem kérdéses, írjál neki, még ma!

2024. jún. 3. 07:54
 23/34 anonim válasza:
Várjuk a beszámolódat a reakciójáról! ;)
2024. jún. 3. 08:23
 24/34 A kérdező kommentje:

Srácok

Én nem merek 🤣komolyan.Tudom,hogy tetszek neki de mi értelme lenne ha elmegy?..csak jobban fájna nem ?arra gondoltam,hogy ha be jön akkor szóvá teszem,:"hogy láttam elköltözöl,feldobott a facebook,és rá néztem"

De lehet már többet nem látom

Ah tényleg nem tudom,hogy lenne értelme.

Akarom is,de értelmét nem látom és nem akarok be égni főleg,ha netán be jön a boltba ahol dolgozok(ott ismertem meg ugye)

2024. jún. 3. 08:30
 25/34 anonim válasza:
Pont ezt írd, nem kell túlbonyolítani! Ne izgulj már! Legfeljebb leharapja a füled! ;)
2024. jún. 3. 08:55
 26/34 anonim válasza:

Azért valahol szomorú, hogy 2024-re eljutottunk oda, hogy félünk kimondani, hogy valakit kedvelünk, szeretünk, mert mi lesz ha, meg mi értelme meg stb. A gyűlölködés önlik mindenhonnan mindenkire, közben félünk a kedves szavak következményeitől. Palástoljuk azokat a dolgokat, amiktől leginkább emberek vagyunk: a pozitív érzelmeinket. Biztos, hogy ez jó?

Nekem még világ életemben nem volt olyan, hogy akit én szerettem volna, az is szeretett volna engem. Mégis elmondtam mindőjüknek, mit érzek. Mi lett belőle? Szép emlékek. Ki tudja, talán bennük is, nemcsak bennem. És ha valaki elmondta nekem, hogy ő szeret, én meg nem tudom viszonozni? Abból is. Ott van az emlékezetemben, hogy bármilyen hihetetlen, de még az én személyem is fontos lehetett valakinek, az én tökéletlenségemben, ahogy vagyok. S ha esetleg összefutnánk? Mit kellene szégyellnünk egymás előtt?

2024. jún. 3. 09:08
 27/34 anonim válasza:

"Tudom,hogy tetszek neki de mi értelme lenne ha elmegy"

Legalább rád gondol majd minden este, mikor elmegy 😁

2024. jún. 3. 09:11
 28/34 anonim válasza:
#26 ♡
2024. jún. 3. 09:13
 29/34 A kérdező kommentje:
De nem tűnik úgy,hogy kutatok utána ?
2024. jún. 3. 09:28
 30/34 anonim válasza:
Nem. Sőt, lehet, hogy nem véletlenül dobta fel a profilját. Hallottam olyat, hogy a Facebook algoritmusa olyan, hogy ha gyakran megnézel valakit, akkor feldob ajánlatként neki, hogy ismer-e. Tehát lehet, hogy ő is nézeget téged...
2024. jún. 3. 09:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!