Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki ismerkedne...

Van itt olyan aki ismerkedne egy rejtett narcisszal? 20/f

Figyelt kérdés

2024. máj. 7. 18:00
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
20, Kerdezo. Nyilvan te tudod, mivel elsz egyutt. Leirnad a tuneteidet, amibol ugy gondolod, te rejtett narcisztikus vagy? Koztudottan ok a legrosszabbak, ok kicsinaljak az embert.
2024. máj. 7. 19:46
 22/35 A kérdező kommentje:
18-as A személyiségzavarok is mentális betegségek,és tisztában vagyok azzal hogy nincs belőle gyógyulás,ugyanis az érzelmi intelligenciám megragadt kb egy 6 éves szintjén,és már kora gyerekkoromban olyan önvédelmi mechanizmusokat vettem fel ,és szoktam hozzájuk,amikor messze eltérnek az egészséges ember viselkedésétől.Elhiszed hogy örülnék neki ha nem lennék az?Nem igazán értem hogy miért olyan nehéz elhinni hogy vannak akik felismerik magukban ezt.
2024. máj. 7. 19:54
 23/35 anonim válasza:
Ok, kérdező tegyük fel, hogy az vagy. Ha nem is lehet gyógyítani, de nem hiszem el, hogy kezelni, kordában tartani nem lehet. Nem akarsz/tudsz mégis szakemberhez fordulni? Nem csak a diagnosztizálás miatt, hanem amúgy is. Azért ez neked se jó, ha az is vagy.
2024. máj. 7. 19:59
 24/35 anonim válasza:
+ akkor a környezetednek se lehet jó
2024. máj. 7. 20:01
 25/35 anonim válasza:
Orvos diagnosztizálta vagy a Google?
2024. máj. 7. 21:32
 26/35 anonim válasza:

Nem tudtam nem rákattintani a kérdésre, aranyos a felütés. Szerintem bennem is van egy kis nárcizmus (meg nácizmus is), és alapvetően érdekelnek az érdekes emberek, de sajnos öreg vagyok hozzád :(

30f

2024. máj. 7. 21:41
 27/35 anonim válasza:
Kötekedő hülyék kedvéért: tudom, hogy a kettő egész más, és van fogalmam róla, hogy mit jelent a nárcizmus, csak játszottam a szavakkal.
2024. máj. 7. 21:42
 28/35 anonim válasza:

"Kötekedő hülyék kedvéért"

Ezek után nem is kell bizonygatnod, hogy te is nárcisztikus vagy...

2024. máj. 7. 21:50
 29/35 anonim válasza:
az a baj az öndiagnosztizálással, hogy sokszor hülyeség és amúgy tök más a problémád. Szóval inkább fordulj szakemberhez, beszélgess vele, kérdezd meg, majd ő mond egy diagnózist
2024. máj. 7. 22:31
 30/35 anonim válasza:

"szemelyisegzavar, ezert nem gyogyithato"

Megis, a szemelyisegzavaroknal is alkalmaznak pszichoTERAPIAT... mi a gyogyitas? Az, hogy barkinek a viselekdis jegyei valtoztathatok jobb iranyba, az bizony gyogyulas.

2024. máj. 8. 02:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!