Van itt olyan aki ismerkedne egy rejtett narcisszal? 20/f
Figyelt kérdés
2024. máj. 7. 18:00
11/35 A kérdező kommentje:
9-es megyek úgyis melót keresek xD
2024. máj. 7. 18:45
12/35 anonim válasza:
10, Kerdezo, amit a gorog mitologiarol es a viragrol irtal, az korrekt.
Csak eppen, egy narcinak SOHA nincs onreflexioja, tehat nem fogja elismerni, hogy micsoda. Nezz utana, hm? ;-)
2024. máj. 7. 18:45
13/35 anonim válasza:
Erre hogyan jöttél rá, hogy az vagy? Diagnosztizált orvos?
2024. máj. 7. 19:18
14/35 A kérdező kommentje:
12-es.Dehogynem,hidd el nekem hogy a legtöbb nárcisztikus tudja jól hogy valami gond van vele ,és nem úgy működik mint a "normális emberek",csak ezt nagyon nehéz beismerniük maguknak,másoknak pedig végképp.
2024. máj. 7. 19:23
15/35 A kérdező kommentje:
13-as nem,orvos nem diagnosztizált.Próbáltam jelentkezni olyan szakemberekhez akik a nárcizmussal foglalkoznak mint pl. Dr.Bánki György vagy Dr.Knapek Éva,de egyikőjükhöz sem jutottam el.Kb 1 éve volt egy összeomlásom,amikor elfogott a szégyenérzet és a megaláztatottság olyan szinten,hogy összeestem (fogalmam sincs hány percre ).Ezután kezdtem el foglalkozni azzal hogy mi a baj velem,mi bajom lehet ,rengeteget olvastam mentális betegségekről,szinte mindegyikkel képben vagyok (annyira sokat olvastam xd) és hát igen találkoztam a rejtett nárcisztikus szemelyisegzavarral is amiben egy az egyben minden illik rám.Akármit olvastam róla ,vagy hallottam videókban ,mintha rólam szólnának.Sajnos
2024. máj. 7. 19:33
16/35 anonim válasza:
14: a narci nem igy mukodik. Ok tokeletesek, a pszichologusok hulyek. Szerintuk. El sem mennek hozzajuk soha, el sem ismerik oket. Mindenkinek vannak narci megkuzdesi strategiai, kell a tuleleshez.
Hidd el, egy valodi narci nem ilyen.
2024. máj. 7. 19:38
17/35 anonim válasza:
Kerdezo, Eva Vinter videokat nezz a Youtube-on, o a legjobb. Es fogad embereket is.
2024. máj. 7. 19:39
18/35 anonim válasza:
Kerdezo, nem mentalis betegseg, hanem szemelyisegzavar, ezert nem gyogyithato. Es ha nezel eleget, az OK, paradox modon az is, hogy diagnosztizalod magadon azonnal az osszeset. De, rengeteg atfedes van koztuk, sosem jarnak egyedul es vannak fajtai meg fokozatai, attol fugg, hogy a hol helyezkednek el a spektrumon.
2024. máj. 7. 19:42
19/35 anonim válasza:
tisztában vagyok vrle, hogy ez egy személységzavar csak a becézése volt szokatlan. a kérdésre válaszolva pedig nem hinném, hogy bárki önszántából összeállna egy nárcisztikussal
2024. máj. 7. 19:42
20/35 A kérdező kommentje:
16-os Tudod hogy a nyílt nárcisztikusról beszélsz és nem a rejtettről?:() Csak jobban tudom hogy mivel élek együtt
2024. máj. 7. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!