Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi csokiba rejtett szerelmes levél jó ötlet, vagy inkább túl nyálas?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátomnak szeretném végre elmondani, hogy többet érzek barátságnál. Erre gondoltam, mert félek szemtől szembe nem biztos, hogy el tudnám neki mondani. Mi a véleményetek?2021. dec. 13. 15:50
1/16 anonim válasza:
Én tuti meglepődnék és örülnék neki! 😊
De személyesen mégjobb elmondani! 😊
2/16 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, legalább is én örülnék ilyennek, ha nekem a barátnőm ilyen különleges meglepetéssel ajándékozna meg engem.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi
Esetleg vmi jó tanács, hogy személyesen, hogy mondhatnám el neki?
2021. dec. 13. 15:58
4/16 anonim válasza:
És ha nem ő bontja ki a csokit, akkor mi van?
5/16 A kérdező kommentje:
Ettől tartok egy kicsit.
Ezért lenne talán jobb személyesen elmondani neki, de félek, hogy nem tudnám értelmesen, habogás nélkül elmondani neki.
2021. dec. 13. 16:01
6/16 anonim válasza:
Legyél lelkes hozzá, hogy lássa, mint te a barátnőjeként nagyon megbecsülöd, mosolyogj rá szépen és simogasd meg a vállát, vagy a hátát.
Ez szerintem nagyon jól esne neki.
7/16 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de a probléma az hogy eddig csak barátok voltunk és én beleszerettem, ezt kellene már valahogy a tudtára hoznom.
2021. dec. 13. 16:04
8/16 anonim válasza:
Vagy mikor adod a csokit a tetejére külön raksz egy boritékot amibe a levél lesz! :)
9/16 anonim válasza:
Ezzel tönkreteszed a barátságotokat.
Ha ő is érez irántad ilyesmit, ez lesz élete(tek) egyik legboldogabb karácsonya.
Ha ő nem érez irántad semmi ilyesmit, tönkreteszed a karácsonyát, és valószínűleg elveszted a barátodat.
10/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Egy ideje már marcangolom magam emiatt.
2021. dec. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!