Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi csokiba rejtett szerelmes levél jó ötlet, vagy inkább túl nyálas?
#9 És? Inkább vesztek el egy olyan "barátot", akitől titkon többet remélek, minthogy sem ebben a köztes, sz*r állapotban marcangolódjak.
Mondd ki. Ne parázz rá. Mintha csak anyudnak mondanád, hogy szereted (csak itt nyomatékosítsd, hogy mint lehetséges párt, úgy szeretnéd).
Szerintem nagyon jó ötlet de persze személyesen a legjobb elmondani.😊
Viszont én is voltam már ilyen szituációban és tudom hogy nagyon nehéz. De ha meg sem próbálod nem tudod hogy mi lenne belőle😊
Egyszer egy táborban valaki egy mini cédulán beleírt egy könyvbe, hogy Szeretlek! Épp szöszmötöltem valamit, mikor egy lány megkörnyékezett és belelapozott a könyvembe és ő találta meg. Máig nem tudom ki írta bele.
A levél romantikus, de talán azért jobb a szóbeli közlés, mert azt lehet fokozatosan csinálni, és közben egyből látod a reakcióit.
Pl. Péter, tudod, hogy kedvellek, te kedvelsz engem?
lesed a reakcióit, ha pozitív, folytatod.
Péter, azt hiszem, hogy ez nem csak barátság részemről...
lesed a reakcióid, ha pozitív, folytatod
Péter, te mit érzel irántam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!