Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Karácsonyi csokiba rejtett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonyi csokiba rejtett szerelmes levél jó ötlet, vagy inkább túl nyálas?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátomnak szeretném végre elmondani, hogy többet érzek barátságnál. Erre gondoltam, mert félek szemtől szembe nem biztos, hogy el tudnám neki mondani. Mi a véleményetek?

2021. dec. 13. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ötlet nem rossz, de valóban van benne egy kis rizikó, hogy esetleg máshoz kerül.
2021. dec. 13. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

#9 És? Inkább vesztek el egy olyan "barátot", akitől titkon többet remélek, minthogy sem ebben a köztes, sz*r állapotban marcangolódjak.

Mondd ki. Ne parázz rá. Mintha csak anyudnak mondanád, hogy szereted (csak itt nyomatékosítsd, hogy mint lehetséges párt, úgy szeretnéd).

2021. dec. 14. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki személyesen, közben egyetek meg egy tábla csokit.🙂
2021. dec. 21. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha az aktuális nőjével bontatja ki, akkor kínos.
2021. dec. 22. 04:03
 15/16 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon jó ötlet de persze személyesen a legjobb elmondani.😊

Viszont én is voltam már ilyen szituációban és tudom hogy nagyon nehéz. De ha meg sem próbálod nem tudod hogy mi lenne belőle😊

2021. dec. 22. 10:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy táborban valaki egy mini cédulán beleírt egy könyvbe, hogy Szeretlek! Épp szöszmötöltem valamit, mikor egy lány megkörnyékezett és belelapozott a könyvembe és ő találta meg. Máig nem tudom ki írta bele.

A levél romantikus, de talán azért jobb a szóbeli közlés, mert azt lehet fokozatosan csinálni, és közben egyből látod a reakcióit.

Pl. Péter, tudod, hogy kedvellek, te kedvelsz engem?

lesed a reakcióit, ha pozitív, folytatod.

Péter, azt hiszem, hogy ez nem csak barátság részemről...

lesed a reakcióid, ha pozitív, folytatod

Péter, te mit érzel irántam?

2021. dec. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!