Takarító társat hol lehet összeszedni?
Mondom milyen vagyok: nagyon alapos, lelkiismeretes, expert. Talán picit OCD-s is. Emiatt nem állok neki a dolgoknak. Egyedül rossz, társaságban jobb volna. Motivál és megelőzi a halogatást.
Áthivnám, takarítanánk, beszélhetnénk. Cserébe én is mennék. Elérem a szekrény tetejét is, magas fiatal férfi vagyok. Amit legjobban utálok, az a felmosás. De mondjuk a WC pucolás nem derogál jobban mint bármi. Üveg edényfedőkről hajlamos vagyok leszedni a gombot, alóla "kinyalni" a mocskot.
Cserébe nyilván én is mennék viszonozni. Férfi vagy nő, nekem mindegy. Budapesten lakom, és kaukázusi vagyok (ha esetleg számit ez valakinek)
Javítás: ezenkívül, a takarítást megelőzendő személyes találkozások feltételei.
Szeretném tudni, hogy ki van a monitor mögött és hogyan tudunk megegyezni, egymáshoz alkalmazkodni.
16:58 írhatott volna privátban. Nem tette. Ráírtam, bíztattam hogy akkor elmondhatja a részleteket, megkérdezheti amire kíváncsi. Eddig még nem jelzett vissza semmit sem...
Volt egy másik illető aki viszont nekem írt, kb 15 percenként ír 2 szavas mondatokat. Ő sem gondolja komolyan.
Innentől ha akar valaki valamit az majd ír. Aztán majd megadjuk egymásnak a számunkat és beszélünk rendesen is.
Nem az, hogy fontos.
Csak, hogy mégis hány éves aki el takarítani akarok?
#18 szerintem te senkivel nem akarsz. Főleg nem takarítani 🤭
Ha így lenne, már régen írtál volna.
De akarok. Takarítani meg beszélgetni.
Sajnálom #18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!