Takarító társat hol lehet összeszedni?
Mondom milyen vagyok: nagyon alapos, lelkiismeretes, expert. Talán picit OCD-s is. Emiatt nem állok neki a dolgoknak. Egyedül rossz, társaságban jobb volna. Motivál és megelőzi a halogatást.
Áthivnám, takarítanánk, beszélhetnénk. Cserébe én is mennék. Elérem a szekrény tetejét is, magas fiatal férfi vagyok. Amit legjobban utálok, az a felmosás. De mondjuk a WC pucolás nem derogál jobban mint bármi. Üveg edényfedőkről hajlamos vagyok leszedni a gombot, alóla "kinyalni" a mocskot.
Cserébe nyilván én is mennék viszonozni. Férfi vagy nő, nekem mindegy. Budapesten lakom, és kaukázusi vagyok (ha esetleg számit ez valakinek)
Jópofa dolog és barátkozás is lenne,beszélgetés is.
Szerintem korrekt !
F
Hozzám átjöhetsz takarítani, én pedig átmegyek hozzád beszélgetni. Mit szólsz?
32/N
A kaukázusi az egy rassz neve. Európában a többségi etnikum ebbe a rasszba tartozik. Nem jelent semmit, de gondolom van akinek jelentősséggel bír. Ezért írtam le ezt is
Jó lenne nekem is ilyen lehetőség.
Viszont! Én privátban írnám le, hogy miért vagyok elmaradva részletekkel.
Ezenkvül legalább 3 - vagy inkább több - személyes találkozás kellene valahol külterületen. Világos nappal, forgalmas helyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!