Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki, miért van ezen a fórumon?...

Ki, miért van ezen a fórumon? Az ismerőseitek gondolnák rólatok, hogy itt írkásztok?

Figyelt kérdés

Sok félét lehet olvasni itt gyk-n, hogy sok a furcsa ember, csak házasok irogatnak titokban, pedók, sikertelenek, depisek, stb, stb.

De pl. rólam senki sem gondolná, hogy regisztráltam. Nem tudom elképzelni, hogy én vagyok az egyedüli "nem furcsa" ember.

Vagy lehet, hogy a furcsa emberek nem is tartják magukat furcsának? Ilyen alapon én is lehet, hogy furcsa vagyok...

De ti mit gondoltok? Vannak itt rendes/normális emberek is, vagy a GyK Magyarország sötét sikátora, ahova inkább nem érdemes bemenni?

(F)

2024. jan. 15. 21:51
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Sok szabadidőm van, sokat vagyok egyedül. Időtöltés céljából szoktam feljönni, meg itt legalább, még ha virtuálisan is, de beszélgetek emberekkel a kérdéseken, válaszokon keresztül.
2024. jan. 16. 10:48
 22/29 anonim válasza:

#21-hez még.

Ismerőseim nem gondolnák, hogy feljárok. És nem is reklámozom.

2024. jan. 16. 10:50
 23/29 anonim válasza:
Nincsenek ismerőseim. Sakk-matt.
2024. jan. 16. 10:56
 24/29 anonim válasza:

Én a hihetetlen sok munkám mellett munkaidőben grasszálok itt:)

Nem szoktam elmondani az ismerőseimnek hogy ezen az oldalon szoktam időt eltőlteni.

2024. jan. 16. 11:10
 25/29 anonim válasza:

Itt élek szociális életét és próbálok ismerkedni.

F.

2024. jan. 16. 11:55
 26/29 anonim válasza:
próbálok ismerkedni, de nem sok sikerrel :D
2024. jan. 16. 12:33
 27/29 anonim válasza:
én csak kiváncsi vagyok milyenek az emberek, és néha adok hozzászólásst. Alapvetően azért használom, mert nekem is segített már sokszor ez a fórum. Amitől herótom van az, hogy nagyon sokan kioktatnak másokat, sokszor alpári stílusban. Ezt nem bírom megréteni hogy miért.
2024. jan. 16. 13:25
 28/29 Barnabas333 válasza:
80% unalom, 10% kíváncsiság, 5% új élet kezdete vagy szerető keresés, 5% egyéb... Pl szeretek segíteni, de te konkrétan az ismerkedést kérdezd.
2024. jan. 16. 15:50
 29/29 anonim válasza:
Az emberi lelket és viselkedést tanulmányozom. De sokszor segíteni is szeretek másoknak, ahol tudok. Néha trollkodás, szórakozás. De olyan is volt hogy innen szereztem tényleges hasznos információkat 1-1 adott témakör kapcsán.
2024. jan. 16. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!