34 èves múltam. Az azonos koru ff-i. ismerőseim közül èn nèzzek ki a "legfiatalossabban",a trafikban 10/6 x elkèrik a személyit.Jó pàr ève, âlt. 23-24 -nek gondolnak. Mi ez? Meddig tart? Mi a " csúcs"? Önismeret? Genetika, vagy vmi màs*?
Keress ősszhajszàl, szemkörnyèki ràncot.
Félek, nem találsz.
40 fölött már azokról a férfiakról is meg lehet mondani, hogy nem harmincas éveik elején járnak, akiknek nincsenek ráncaik. Ismerek én is ilyeneket, hogy nulla ránc, mégis látszik a kor rajtuk. Mert az arc szerkezete átalakul, zsírveszteség keletkezik itt-ott, pl. a szemek alatt.
Még pár évig élvezheted a gyerekes kinézeted, de aztán már nemigen.
Megereszkedik a száj környéki bőr is 40 körül. Az orrtól lefelé az álladig kialakul majd, ha nem is ránc egyelőre, de amolyan választóvonal, ahol látható, hogy az arcod bőre megereszkedett, középen, a szád alatti és feletti rész amolyan besüppedt kinézetet kezd majd felvenni, a mellette jobbra, balra lévő területekhez képest, hiszen a szád alatt-felett feszes lesz a bőr, míg kétoldalt nem.
Te majd hirtelen fogsz beöregedni, és tata kinézetűvé válni.
Kérdés: van aki ( jóval ) lassabban öregszik.. mint a többi?
Vagy ez már túl "egos"?
Hasonló fiatalos vagyok pedig emúltam már negyven. Multkor egy ovoda mellett mentem el, és az ovoda udvarárol rám kiáltott az ovonéni, hogy "mit keresek ott kint ? hogy merészeltem kimenni ? azonnal menjek vissza mert szól anyukámnak"
Alig usztam meg, ha nincs nálam személyi, akkor bevitt volna és a sarokba állít.
Szóval a fiataloságból is lehetnek kellemetlenségek.
Az utolsó irónia...de èrtelek.
És engem ki ért meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!