Szerintetek mikor (meddig) vagyunk igazán fiatalok, a 'csúcson'?
Egyén függő, van, aki 50 évesen van élete legjobb formájában, van, aki 20 évesen. Ez függ a testi-lelki jóléttől, a szellemi aktivitástól.
A "legjobb forma" meg "a csúcs" sokaknak nagyon mást jelent.
Én pl egy évet nem öregedtem az elmúlt 10 évben, az alakom csinosabb lett, mert többet edzek, egészségesebben étkezem, sőt, már van saját pénzem is meg lakásom meg kocsim és azt csinálok, amit akarok. Nekem ez a csúcs.
22 évesen annyival voltam a csúcson, hogy ha beb-sztam és reggel 5-kor értem haza, 8-kor minden zokszó nélkül be tudtam menni egyetemre és végigülni a napot, vagy végigpartizni heti 3-4 éjszakát :D Ma már mondjuk ezt nem bírnám, mert sokkal nehezebben regenerálódok (de lehet csak mert már sokkal ritkábban járok, és elszoktam tőle, nem tudom) de nekem nem is ez a "csúcs", igényem sincs pl. már ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!