34 èves múltam. Az azonos koru ff-i. ismerőseim közül èn nèzzek ki a "legfiatalossabban",a trafikban 10/6 x elkèrik a személyit.Jó pàr ève, âlt. 23-24 -nek gondolnak. Mi ez? Meddig tart? Mi a " csúcs"? Önismeret? Genetika, vagy vmi màs*?
Keress ősszhajszàl, szemkörnyèki ràncot.
Félek, nem találsz.
A "mej râ 20on èves kiscsajok.."
Ezek ösztönök, csak szex.
Ez màs, ez ennél több...
Ez tudat...
Ha tudnátok mennyire nyomorultak vagytok..
Tudatlanság boldogság...
Az tutti
13:
Kibeszèlt itt drogok?
Csak simán irigykedsz..
Amúgy a szemkörnyéki ráncok is olyanok, hogy megjelenhetnek egyik évről a másikra. Nálam így volt. Igaz, én nő vagyok, de most a nem az mindegy ilyen szempontból, férfiakkal is előfordulhat ez. Nekem 39 évesen totál sima volt a bőröm a szemkörnyékemen. 40-től mintha már halványan kezdett volna látszani, de csak egy nagyobb, szélesebb mosolygásnál, nevetésnél. 41-től meg már rendesen látszik, na nem mély ráncok, de látszottak a gyűrődésvonalak egy kisebb mosolygásnál is. 42-től már az arcom alapállapotában is két-két rövid ráncocska jelen van. Most 43 vagyok.
Te is beöregedhetsz majd csak úgy, hirtelen. Várd ki a végét. :D
Eddig az utolsó az úgymond " best komment "..
40+os nők...na ők a kedvenceim...
" Ti az anyukáim vagytok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!