Ki, miért van ezen a fórumon? Az ismerőseitek gondolnák rólatok, hogy itt írkásztok?
Sok félét lehet olvasni itt gyk-n, hogy sok a furcsa ember, csak házasok irogatnak titokban, pedók, sikertelenek, depisek, stb, stb.
De pl. rólam senki sem gondolná, hogy regisztráltam. Nem tudom elképzelni, hogy én vagyok az egyedüli "nem furcsa" ember.
Vagy lehet, hogy a furcsa emberek nem is tartják magukat furcsának? Ilyen alapon én is lehet, hogy furcsa vagyok...
De ti mit gondoltok? Vannak itt rendes/normális emberek is, vagy a GyK Magyarország sötét sikátora, ahova inkább nem érdemes bemenni?
(F)
Legtöbbször olvasgatok, olykor firkálgatok, az életem egy piciny szeletét képezi a gyakori.
Nem tagadom szeretek itt időzni, érdekelnek az emberek, néha ledöbbenek de alapjáraton azt gondolom: így van jól, így tökéletes! Mert nem tökéletes és ezért pont az.
Az ismerőseim tudják hogy használom az oldalt. Nem mondom, hogy nem csodálkoztak de elfogadják, mint ahogy engem is.
Így van jól.
10
Az emberek olyanok, hogy a "csorda"-hoz akarnak tartozni mert egyedul nem akarnak nyilvan lenni, emellett ok a legjobbak. Senki nem kivetel aki a csordaban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!