Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki, miért van ezen a fórumon?...

Ki, miért van ezen a fórumon? Az ismerőseitek gondolnák rólatok, hogy itt írkásztok?

Figyelt kérdés

Sok félét lehet olvasni itt gyk-n, hogy sok a furcsa ember, csak házasok irogatnak titokban, pedók, sikertelenek, depisek, stb, stb.

De pl. rólam senki sem gondolná, hogy regisztráltam. Nem tudom elképzelni, hogy én vagyok az egyedüli "nem furcsa" ember.

Vagy lehet, hogy a furcsa emberek nem is tartják magukat furcsának? Ilyen alapon én is lehet, hogy furcsa vagyok...

De ti mit gondoltok? Vannak itt rendes/normális emberek is, vagy a GyK Magyarország sötét sikátora, ahova inkább nem érdemes bemenni?

(F)

2024. jan. 15. 21:51
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
fogalmam sincs, egy lánnyal elkezdtem beszélni, azota is tart. emellett meg nevetni es sirni mennyi hulye van jelen.
2024. jan. 16. 00:52
 12/29 anonim válasza:
Társkeresés, unaloműzés.
2024. jan. 16. 01:01
 13/29 anonim válasza:
Trollkodni járok ide
2024. jan. 16. 06:01
 14/29 anonim válasza:
már több emberrel is találkoztam személyesen innen, illetve beszélgettem velük közösségi oldalon. Vannak normális emberek is itt.
2024. jan. 16. 06:54
 15/29 anonim válasza:

Legtöbbször olvasgatok, olykor firkálgatok, az életem egy piciny szeletét képezi a gyakori.

Nem tagadom szeretek itt időzni, érdekelnek az emberek, néha ledöbbenek de alapjáraton azt gondolom: így van jól, így tökéletes! Mert nem tökéletes és ezért pont az.

Az ismerőseim tudják hogy használom az oldalt. Nem mondom, hogy nem csodálkoztak de elfogadják, mint ahogy engem is.

Így van jól.

2024. jan. 16. 07:29
 16/29 anonim válasza:
Én azért, hogy megtaláljam a szerelmet, a testi fogyatékosságom ellenére.
2024. jan. 16. 08:01
 17/29 anonim válasza:
Itt jókat lehet röhögni a sötét embereken,meg trollkodni se rossz.
2024. jan. 16. 08:22
 18/29 anonim válasza:
Én tartós táppénzen vagyok és unatkozok. Itt gyakran frissülnek a kérdések, lehet olvasgatni, mennyi hülye van, nem kell kimenni az utcára. És igen, néha fotózom a debilek kérdéseit és küldöm ismerősöknek. Előtte sosem olvastam/írtam ide és szerintem a táppénzes idő után se fogok.
2024. jan. 16. 08:36
 19/29 anonim válasza:
Vicces,hogy itt mindenki lehülyézi a másikat,de képtelen tükörbe nézni.
2024. jan. 16. 09:52
 20/29 anonim válasza:

10

Az emberek olyanok, hogy a "csorda"-hoz akarnak tartozni mert egyedul nem akarnak nyilvan lenni, emellett ok a legjobbak. Senki nem kivetel aki a csordaban van.

2024. jan. 16. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!