Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan küzdjem le a visszautas...

Hogyan küzdjem le a visszautasítástól való félelmemet? 22L

Figyelt kérdés

Sajnos én olyan vagyok, ha bejön egy pasi, hogy rá se merek nézni tisztára pánikrohamot kapok ha a közelébe kerülök.

Tudom nőként nem szerencsés kezdeményezni, de volt hogy szerettem volna és online se merek még facebookon se ráírni egy olyan pasira aki tetszik. Az ilyen kóros félelmet és pánikot hogy tudnám leküzdeni?

Édesapámmal jó a kapcsolatom és ennek ellenére is ez bennem van. Ti hogy küzdöttétek le?

2024. jan. 6. 23:59
1 2
 11/17 anonim válasza:

Te is túlgondolod a dolgokat, tegnap találtam a youtubon a témában videókat, ajánlom neked is! "ne agyalj" kulcsszavakkal találsz videókat, remélem neked is segítenek. :)

24L

2024. jan. 7. 13:13
 12/17 anonim válasza:
Jöjjenek el velem egy randira, majd mellettem megerősödik az önbizalmatok+lesz tapasztalat későbbre az ismerős szituk megélésében.
2024. jan. 7. 13:27
 13/17 anonim válasza:

egyetlen modja van, ha akarva akaratlanul is átléped ezt a félelmet ls olyan helyzetbe kényszerited magad szépen apránként ami a konfort zonádon kivül áll ergo, beszélgetsz valakivel ráírsz másokra

és ahogy ezt csinálod szépen lassan ráeszmélsz hogy ez nem vészes dolog, és felesleges volt a para

a másik meg hogy kicsit kinyitod a szemed, és rájössz h ez az élet nem olyan kicsi és behatárolt beszükült mint ahogy azt te érzed

bármit is csinálj bármi is történjen, beégsz kinevetnek bántanak így vagy úgy hetek/honapok kérdése és efelejtik/elfejted azt is h történt azt meg pláne h ki voltál vagy ki nem, nincs hatása az életedre igazábol hosszú távon (már ha nem felcsináltatod magad, vagy börtönbe kerülsz, vagy adosságba)

meg ha tovább gondolod, megalkotsz a fejedben egy világot ahol van az az 5-10 ember akinek számít a szava az összes többi meg kb npc és a kutyát se érdekli véleményel vagy roluk, egyik füleden be a másikon ki

2024. jan. 7. 14:42
 14/17 anonim válasza:
Orvos tud talán segíteni itt nem nagyon tud senki sem segíteni.
2024. jan. 7. 16:38
 15/17 anonim válasza:
Basszus! Én miért nem találkozok ilyen lánnyal? f.
2024. jan. 7. 19:14
 16/17 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok,férfiként.Csak engem ki is nevetnek,pedig nem vagyok csúnya,csak nem vagyok az a nyomulós,csak szexre menő fajta.Lehet,hogy ez nem tetszik a nőknek.
2024. jan. 9. 01:06
 17/17 anonim válasza:
dobj egy 2es rivót.beszelj elotte egy orvossal
2024. jún. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!