Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve frissíteni...

Kinek lenne kedve frissíteni a szociális életét? :D

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Születésem napjától számított lassan 36. év küszöbén megéltem, hogy elkopott a baráti köröm, párom nincs, a családi viszonyok sem idilliek és bár jó hallgatóság a két kutyám, de szegények komoly párbeszédre a faji korlátok végett nem alkalmasak. 😅

Introvertáltként mindig is nehezen ismerkedtem a való világban mind baráti, mind párkapcsolati szinten. Mivel a digitális élet már a mindennapjaink része gondoltam teszek itt egy próbát, hátha sikerül frissítenem a szociális közegemet a internet könnyedsége végett. :)

Budapest agglomerációjában élek. Szabadidőmben szeretek kirándulni, még inkább túrázni, kerékpározni. Érdeklődési köröm igen tágas, a történelemtől kezdve, a csillagászaton át, a teológiát érintve, tudományok, elővilág, művészet és még sok más érdekel. Egyik amolyan hobbim, hogy kiválasztok egy-egy engem érdeklő témát amibe jól belevetem magamat, könyveket, dokufilmeket bújok és jól kivesézem az egészet amíg leköt az egész. Most marha műveltnek hangozhatok pedig nem így van. :D

Érdekel más nemzetek kultúrája, gasztronómiája, az új ízek és élmények, így mindig szívesen vetem bele magam valami újdonságba.

Mindezek mellett film/sorozat kedvelő vagyok, nagyon szeretem a mozit, múzeumokat, kiállításokat és bármilyen kultúrális programot. Menthetetlen sci-fi, fantasy és horror rajongó vagyok, valamint gamer és könyvmoly. :D Sőt az animékat is szeretem így nyugodtan rám lehet akasztani a divatos "geek" jelzőt. Márha jól ismerem a szó definícióját... ha nem majd a szakavatottak úgy is kijavítanak. :P

Zenei izlésem nem szokványos, főleg metál, igénytelen hardbass és Chopin szól. Hogy ez a trió mikèpp paszol össze a fejemben az az univerzum rejtélye. :D

Bakancslistámon szerepel az urbex, búvárkodás, és a vadregényes sátrazás amire még senki sem volt vevő. :D

Főként társat keresnék egy hölgy személyében, de barátkozásra is 100% vevő vagyok. Egyetlen dolgot fontos megemlítenem, ha rámírsz kérlek ne én vigyem a beszélgetést, mert a halálom amikor a másik nem érdeklődik, nem dob témát és ha nem keresem nem ír. Szerintem a kommunikáció, ismerkedés két irányú csatorna.

Ha esetleg valakit megihlettem ne legyen félős és dobjon nyugodtan privát üzit. :)

35F 187cm, 84kg.

2023. dec. 6. 20:17
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Itt tényleg mindennel baja van az embereknek. És ha társat keres, akkor mi van? Ha nem adja meg az ilyen jellegű adatait, akkor meg azért lenne szétoltva, ahogy sok más kérdező. Agyam eldobom tőletek. Hatott a feminista propaganda, mert már minden férfi démonizálva van, aki női társaságot keres.
2023. dec. 6. 21:37
 12/26 anonim válasza:
Szerintem jó hogy írt magáról így akit megfog tud vele beszélni témákról
2023. dec. 6. 22:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Micsoda indulatok. xD
2023. dec. 6. 22:32
 14/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező! :)

A barátkozás engem érdekelne. Privátban ha gondolod, megkereshetsz.

Üdv:

egy hölgy

2023. dec. 7. 04:03
 15/26 anonim válasza:

Nem szeretnék privátot írni, de ha van kedved, írj. Viszont nem társat keresek.

43/N

2023. dec. 7. 11:38
 16/26 anonim válasza:
Asszem te már a molyon is párszor próbálkoztál, most nem is tudom, mi volt ott a neved :D de valamiért aztán berágtak rád, vagy már nem emlékszem mi volt, régebben történt :)
2023. dec. 7. 12:35
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent a moly.hu oldalon így keversz valakivel. :)
2023. dec. 7. 17:39
 18/26 anonim válasza:
Nekem írhatsz!
2023. dec. 7. 18:25
 19/26 anonim válasza:
Nem tudom mi a bajotok a kérdezővel, én ki nem állhatom, ha valaki semmit sem ír magáról. Nekem egyébként szimpatikusnak tűnik, csak én nem felelek meg neki.
2023. dec. 7. 20:34
 20/26 anonim válasza:
Ez egy ismerkedős topik. Akinek ezzel baja van hogy ide való kérdés került ide, az miért nem hordja el magát innen?
2023. dec. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!