Kinek lenne kedve frissíteni a szociális életét? :D
Üdvözletem!
Születésem napjától számított lassan 36. év küszöbén megéltem, hogy elkopott a baráti köröm, párom nincs, a családi viszonyok sem idilliek és bár jó hallgatóság a két kutyám, de szegények komoly párbeszédre a faji korlátok végett nem alkalmasak. 😅
Introvertáltként mindig is nehezen ismerkedtem a való világban mind baráti, mind párkapcsolati szinten. Mivel a digitális élet már a mindennapjaink része gondoltam teszek itt egy próbát, hátha sikerül frissítenem a szociális közegemet a internet könnyedsége végett. :)
Budapest agglomerációjában élek. Szabadidőmben szeretek kirándulni, még inkább túrázni, kerékpározni. Érdeklődési köröm igen tágas, a történelemtől kezdve, a csillagászaton át, a teológiát érintve, tudományok, elővilág, művészet és még sok más érdekel. Egyik amolyan hobbim, hogy kiválasztok egy-egy engem érdeklő témát amibe jól belevetem magamat, könyveket, dokufilmeket bújok és jól kivesézem az egészet amíg leköt az egész. Most marha műveltnek hangozhatok pedig nem így van. :D
Érdekel más nemzetek kultúrája, gasztronómiája, az új ízek és élmények, így mindig szívesen vetem bele magam valami újdonságba.
Mindezek mellett film/sorozat kedvelő vagyok, nagyon szeretem a mozit, múzeumokat, kiállításokat és bármilyen kultúrális programot. Menthetetlen sci-fi, fantasy és horror rajongó vagyok, valamint gamer és könyvmoly. :D Sőt az animékat is szeretem így nyugodtan rám lehet akasztani a divatos "geek" jelzőt. Márha jól ismerem a szó definícióját... ha nem majd a szakavatottak úgy is kijavítanak. :P
Zenei izlésem nem szokványos, főleg metál, igénytelen hardbass és Chopin szól. Hogy ez a trió mikèpp paszol össze a fejemben az az univerzum rejtélye. :D
Bakancslistámon szerepel az urbex, búvárkodás, és a vadregényes sátrazás amire még senki sem volt vevő. :D
Főként társat keresnék egy hölgy személyében, de barátkozásra is 100% vevő vagyok. Egyetlen dolgot fontos megemlítenem, ha rámírsz kérlek ne én vigyem a beszélgetést, mert a halálom amikor a másik nem érdeklődik, nem dob témát és ha nem keresem nem ír. Szerintem a kommunikáció, ismerkedés két irányú csatorna.
Ha esetleg valakit megihlettem ne legyen félős és dobjon nyugodtan privát üzit. :)
35F 187cm, 84kg.
ez egyebkent egy csajfelszedos leiras ha ne latnatok
"Ha esetleg valakit megihlettem ne legyen félős és dobjon nyugodtan privát üzit. :)
35F 187cm, 84kg."
6
nem is akar itt csevegni. ez egy manipulacio a csajozasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!