Van itt viszonylag jól szituált skizo/skizotip (vagy bárki) akinek lenne kedve beszélgetni? remélem nem túl offenzív a megfogalmazás <3
Figyelt kérdés
172023. jún. 21. 16:39
1/7 anonim válasza:
Miért akarsz skizofrénekkel ismerkedni 17 évesen...? O_O"
2023. jún. 21. 17:45
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ebbe a kategoriaba akartam irni :(
2023. jún. 21. 22:00
3/7 anonim válasza:
Van. Néhány éve sikerült is vele itt privátban megismerkednem, összebarátkoztunk. Az lett a vége, hogy el kellett költöznöm és nevet változtatnom.
2023. jún. 22. 11:40
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Mi? Miért? Mi történt?
2023. jún. 22. 15:07
5/7 A kérdező kommentje:
Bár szerintem troll vagy
2023. jún. 22. 15:48
6/7 anonim válasza:
Most akkor beteg allatot keresel vagy normalist?
2023. jún. 23. 07:35
7/7 anonim válasza:
Miért lenne troll a 3.?? Kérdező, te láttál már élőben skizo embert? Vagy csak valami idióta anime hatására at hiszed, hogy ez valami menő dolog? Bizony a legtöbbször ez a vége! Ha már behálózott, akkor új életet kell kezdened valahol máshol, tulajdonképpen nincs más megoldás. Velem is ez történt, ezért vagyok most külföldön. De hát, ha valakinek direkt ez kell... Csak bátran, kérdező, aztán majd menekülhetsz! :D
2023. okt. 31. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!