Hogyan küzdjem ezt le ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha van egy lány akivel megtetszünk egymásnak, és pl utána nézek instagramon,facebookon, és látom hogy kedveli egy olyan fiú képét, vagy van a baráti társaságában aki nálam jobban néz ki, akkor kételkedek magamban hogy tényleg jól nézek-e ki, tényleg tetszem-e neki, stb. mondthatni meg vagyok elégedve magammal, bár a testemen még sokan akarok dolgozni, a férfiak/fiúk 90%-nál jobbnak tartom magam, nem nagyképűségből,de rengetegen nem adnak magukra, ápolatlanok,stb. hogyan lehet leküzdeni ezt a dolgot, hogy pl úgy álljak hozzá, hogy oké ő jobban néz ki mint én, mert mindenkinél van jobb, stb, és én is elég jól nézek ki. nem nagyon tudom így felfogni.2023. nov. 16. 19:33
11/12 anonim válasza:
Ne minket sajnálj hanem magadat, hogy olyan buta vagy, hogy nem tudtad értelmezni az előzök hozzászólását.
És még neked áll följebb, jólvan fiam, valószínűleg te vagy kamion csak.
Nyilván mi vagyunk a frusztráltak mert felmertük hívni valamire a figyelmedet amiről azt hiszed, hogy nem az a probléma.
Rajtad sem lehet segíteni kérdező, további jó vergődést.
2023. nov. 17. 10:26
12/12 anonim válasza:
Ne vedd rossz néven, egyáltalán nem úgy írom, de érdemes lenne elbeszélgetned egy pszichológussal. Az ilyen önértékelési problémáknak, amiről írsz a kérdésben, nagyon sok féle oka lehet és a megoldás is sok féle lehet rájuk. Létezik egy csomó féle módszer, meg könyvek is, amik segíthetnek, de mindenképp érdemesebb személyre szabottan, egy szakértő visszajelzései mentén dolgozni. Az önfejlesztés legnagyobb csapdája pont az, hogyha az önértékelésed nincs rendben, akkor nem megfelelően látod, értékeled saját magad és a helyzeted. Éppen ezért nagyon fontos a külső szemlélő, aki segít a megfelelő mederben tartani a folyamatot, helyes visszajelzéseket ad és segít a dolgokat megfelelően értelmezni. Keress egy jó pszichológust, nagyon sokat tud segíteni!
2023. nov. 18. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!