Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogy küzdjem le?

Hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés
Amikor új emberek vannak mellettem, a környezetemben, nem tudok beszélni. Szeretném megismerni a társaságot, azt a bizonyos embert, de nem tudom rávenni magam. Mindenki azt mondja, hogy szorongós típus vagyok, de nem mondd olyat, ami segíthetne. Másoknak olyan könnyen megy ez az egész. Nekem miért nem? Hogy javulhatna a helyzet?

2022. jún. 14. 21:41
 1/6 anonim válasza:

Felem iranymutato. Menj szembe vele.

Kezdetnek ajanlok barmilyen terepet komfortzonan tul.

Pl krav maga, vagy barmely mas gyenged pl nyevtanulas

2022. jún. 14. 22:32
 2/6 anonim válasza:

Nekem az segitett, hogy mindig megkerestem a számomra legszimpatikusabb embert az adott közegből, és oda mentem hozza egy koszonessel és egy oda illo kérdéssel.

Azért le lehet szurni, ki kommunikativ, akar gesztusok stb alapján. Plusz aki alapból szimpi. Nekem mindig bejött. Azóta meg munkában stb elvárás lett, egyre könnyebben megy, és rájöttem, senki sem harap :)

2022. jún. 14. 23:01
 3/6 anonim válasza:

Válts munka helyet !

Keress olyan munkahelyet, ahol idegen emberekkel kell beszélned, megszólítanod !

❤️ Én napi több száz idegen embert szólítok le a munkám során (konkrétan már barátként,ismerősként szólítom le/meg őket).

Teljesen lazán, szorongás mentesen, örömtelien - introvertált kollégáim irigyelnek is emiatt.

❤️ ( BUDAIVÁRNÁL/HALÁSZBÁTYÁNÁL dolgozom, idegenforgalom )

2022. jún. 15. 11:06
 4/6 anonim válasza:
En leginkabb azt nem birom mikor magamat adom jol erzem magam ugy es ezt masok gunnyal az arcukon visszajelzik hogy nem tetszik nekik ahogy en viselkedek, pedig semmi olyat nem teszek amitol ezt erdemlem egyszeruen csak rossz a hangulatom alapbol.
2022. jún. 16. 22:06
 5/6 anonim válasza:

#4.) - Örülj hogy őszinte visszajelzést kapsz róla !

- Miért ? TÁN Jobb ha inkább egy Hazug mosolyt kapnál az arcodba ? :D

2022. jún. 16. 22:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem azért hoztam létre ezt a kérdést, hogy veszekedést generáljatok. Tudom, ez nem az, de lehetne. Köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!