Hogyan küzdjem ezt le ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha van egy lány akivel megtetszünk egymásnak, és pl utána nézek instagramon,facebookon, és látom hogy kedveli egy olyan fiú képét, vagy van a baráti társaságában aki nálam jobban néz ki, akkor kételkedek magamban hogy tényleg jól nézek-e ki, tényleg tetszem-e neki, stb. mondthatni meg vagyok elégedve magammal, bár a testemen még sokan akarok dolgozni, a férfiak/fiúk 90%-nál jobbnak tartom magam, nem nagyképűségből,de rengetegen nem adnak magukra, ápolatlanok,stb. hogyan lehet leküzdeni ezt a dolgot, hogy pl úgy álljak hozzá, hogy oké ő jobban néz ki mint én, mert mindenkinél van jobb, stb, és én is elég jól nézek ki. nem nagyon tudom így felfogni.2023. nov. 16. 19:33
1/12 anonim válasza:
Most mit akartál ezzel tulajdonképpen kérdezni?
Azt állítod jobb vagy mint a srácok 90%-a de mégis olyan dedó szinten állsz amiből aligha lehet arra következtetni, hogy te benne lennél az elit 10%-ban.
2023. nov. 16. 20:02
2/12 A kérdező kommentje:
nyilván egy kérdésből lehet következtetni hogy ki hogy néz ki... mert szerinted aki jól néz ki, annak nem remeghet meg az önbizalma, ha lát egy nála jobbat?
2023. nov. 16. 20:50
3/12 anonim válasza:
Lehet tetszenek neki, de tudod mindekitöl van szebb,jobb,okosabb...de ha veled van akkor nem csak tetszel neki,de szeret téged!
2023. nov. 16. 21:10
4/12 anonim válasza:
Csak én vagyok hülye, vagy most mi a kérdés egyáltalán?
2023. nov. 16. 21:28
5/12 A kérdező kommentje:
te minek nézed egyáltalán a kérdést? te vagy az első válaszoló is gondolom. kettes, bàr belegondoltam, hogy nekem is sokszor van az, hogy van egy nagyon szép lány, de jobban tetszik egy kevésbé szép valamiért. lehet mert más a kisugàrzása, stílusa
2023. nov. 16. 21:56
6/12 anonim válasza:
Nem, nem az első vagyok.
2023. nov. 16. 22:01
7/12 anonim válasza:
Önbizalomhiányos vagy. De amit leírsz hogy 90%ban jobban nézel ki az átlagos pasiknál mégis elbizonytalanodsz ha a kiszemelt csajszi egy másik helyes hapsi képét lájkolja. A kettő ellentmondja egymást..
2023. nov. 16. 22:35
8/12 A kérdező kommentje:
írtam, hogy szerintem ha jól néz ki valaki, attól mèg meginoghat az önbizalma szerintem, főleg az olyanoknál akik “úgy építették fel” magukat, mint pl én is. amikor meginog az önbizalmam akkor olyan srácokra gondolok, akik tényleg ilyen 1000 emberből 1 kinézettel rendelkeznek kb. azt hogy nem hiszed el hogy jobban nézek ki mint a legtöbb férfi, azzal nem tudok mit csinálni. sokàig én sem hittem el, és mèg a mai napig sem teljesen, de miután egy olyan ember is mondta, akinek adok a szavàra, mondjuk úgy hogy ő a példaképem külsőre, és semmi érdeke hazudni, így csak van benne valami.
2023. nov. 17. 02:23
9/12 anonim válasza:
Valszeg csak kedves akart lenni xd
2023. nov. 17. 02:54
10/12 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy a saját frusztràciódat ràm akarod kivetíteni, gondolom te mèg annyira se vagy megelégedve magaddal, mint én. akkor szoktàk ezt csinálni az emberek
2023. nov. 17. 03:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!