Tényleg igaz, hogy az Anotalkot csak pedofilok használják?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 22:13
11/15 anonim válasza:
Nem igaz. Bár bizonyára előfordulnak, de tapasztalatom szerint sokkal gyakoribbak az unatkozó tinik.
Ritkán össze lehet futni értelmes beszélgetőpartnerrel is.
2023. szept. 24. 11:00
12/15 anonim válasza:
Kicsit pozitívabbak a válaszok, mint gondoltam. De lehet, hogy csak én vagyok unalmas.
Ti hogyan szoktátok a beszélgetéseket kezdeni kb?
2023. szept. 24. 20:52
13/15 anonim válasza:
Én személy szerint nem várok el a másik embertől semmit sem kezdésnek, csak annyit, hogy tudjon helyesen írni, és kerek mondatokban fogalmazni, ha úgy ír, akkor az már jó pont. Én csak általános kérdéseket teszek fel szépen írva és fogalmazva, aztán van néha, hogy kijön valakivel egy jó beszélgetés.
2023. szept. 24. 21:52
14/15 anonim válasza:
Na most voltam fent egy 2 órát. Olyan 20 chatből 2 normális volt. Kicsit időpazarlásnak érzem. Akkor lenne értelme, ha utána találkoznánk is irl
12.
2023. szept. 24. 23:31
15/15 anonim válasza:
Az még idiótább oldal, mint ez. Bár a fene tudja, egyiket se kell félteni.
2023. dec. 21. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!