Használják ezt az oldalt siket emberek?
Szerintem az első azt próbálta eljátszani, hogy süket, és "nem hallja", amit kérdeztél:')
Tuti használják, kérdés, hogy vajon válaszolnak-e a kérdésre:)
Én tanfolyam nélkül videókról tanultam a szavakat, a hallatlan.hu oldalról. De a Biblia alaptanításait keresztény gyülekezetben tanulom. Itt van 4 siket személy, és keressük is őket folyamatosan, hogy reménységük legyen a jövőre. Ők ugyanolyan értékes személyek mint bárki más. Segíteni szeretnénk nekik, de más módon kell felkutatnunk őket. Intézmények ebben nem partnerek. Most a járvány miatt nem mehetünk, hogy érdeklődjünk halló embereknél, hogy rokonságukban, munkatársuk, iskola társukat megkérdezzék, érdekelné-e őket a Biblia?
Ézsaiás 35:5."Akkor a vakok szemei megnyílnak, a süketek fülei megnyittatnak. Akkor majd szökell a sánta mint a szarvas, és a néma nyelve boldogan kiállt....
Ez az ígéret Isten igazságos uralma alatt valósul meg hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!