Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Használják ezt az oldalt...

Használják ezt az oldalt siket emberek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 16:12
 1/10 anonim válasza:
Hooooogy mondtaaaad?
2021. jún. 3. 16:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyan hallássérült emberek, akik nem jól hallanak, nehezen beszélnek, vagy nem hallanak és jelnyelven kommunikálnak, de írni tudnak.
2021. jún. 3. 16:35
 3/10 anonim válasza:

Szerintem az első azt próbálta eljátszani, hogy süket, és "nem hallja", amit kérdeztél:')

Tuti használják, kérdés, hogy vajon válaszolnak-e a kérdésre:)

2021. jún. 3. 16:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, tényleg csak humornak szánta.
2021. jún. 3. 17:00
 5/10 anonim válasza:
Biztos van hallássérült felhasználó.
2021. jún. 4. 22:09
 6/10 anonim válasza:
Te hallássérült vagy?
2021. jún. 4. 22:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hallássérült, de tanulom a jelnyelvet és szerettem volna velük kommunikálni.
2021. jún. 6. 12:58
 8/10 anonim válasza:
Sinosznál tanulod a nyelvet? Én azt hallottam, hogy ott lehet ismerkedni
2021. jún. 6. 13:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Én tanfolyam nélkül videókról tanultam a szavakat, a hallatlan.hu oldalról. De a Biblia alaptanításait keresztény gyülekezetben tanulom. Itt van 4 siket személy, és keressük is őket folyamatosan, hogy reménységük legyen a jövőre. Ők ugyanolyan értékes személyek mint bárki más. Segíteni szeretnénk nekik, de más módon kell felkutatnunk őket. Intézmények ebben nem partnerek. Most a járvány miatt nem mehetünk, hogy érdeklődjünk halló embereknél, hogy rokonságukban, munkatársuk, iskola társukat megkérdezzék, érdekelné-e őket a Biblia?

Ézsaiás 35:5."Akkor a vakok szemei megnyílnak, a süketek fülei megnyittatnak. Akkor majd szökell a sánta mint a szarvas, és a néma nyelve boldogan kiállt....

Ez az ígéret Isten igazságos uralma alatt valósul meg hamarosan!

2021. jún. 7. 10:48
 10/10 anonim válasza:
Tudod mi a baj? 90% leszarja a bibliát.
2021. jún. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!