Talàn nem túl releváns kérdès, de második randira ugyanazt a parfümöt használjam, mint az elsőn, vagy inkább másikat?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 21:37
1/13 anonim válasza:
A pasikat egyáltalán nem érdekli, csak ne legyél büdös.
2023. szept. 19. 21:40
2/13 anonim válasza:
Osztom az első véleményét, tökmindegy milyen parfümöt használsz. Olyat használj amivel magabiztosnak és vonzónak érzed magad, mert az látszik a kisugárzásodon, és ez az, ami a pasinak fel fog tűnni, nem a rúzs árnyalata vagy a parfüm illata.
2023. szept. 19. 22:05
3/13 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszi a válaszokat!
2023. szept. 19. 22:30
4/13 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt, csak azért kérdeztem, mert èn nőként, elèggè megjegyzek 1-1 illatot egy férfin, és gondoltam, náluk is így van, esetleg ezért használjam ugyanezt, vagy ilyesmi, de ezt valószínűleg, túlgondolom.
2023. szept. 19. 22:54
5/13 anonim válasza:
Nem gondolod túl. Én is pont erre gondoltam. Ha tetszik a nő illata, szívesen érezném ugyan azt másodjára is. Sőt, várnám is, számítanék rá, hogy ugyan azt az illatot fogom érezni a következő találkozón. 30/F
2023. szept. 20. 04:38
6/13 anonim válasza:
Én semmilyen parfümöt nem szeretek. Írtálja az orrom és prüszkölök tőle. 😂
2023. szept. 20. 09:06
7/13 anonim válasza:
Ettől sokkal egyszerűbbek a férfiak :D Ha a férfinak tetszik az illatod, emlékezni fog rá, hogy tetszett neki. Ha nem tetszik, arra is emlékezni fog, de ha nem vagy büdös, teljesen mindegy, milyen parfümöt fújsz magadra, nem az lesz a mérvadó.
2023. szept. 20. 10:00
8/13 anonim válasza:
De másik jó illat is jó benyomást tenne rám. De legyen saját illatod is. Meg a természetes illatod se legyen elnyomva ha vonzó. #6
2023. szept. 20. 11:16
9/13 anonim válasza:
Nálam ez pl. megvan faktorként, hogy ha valaki lányt megszeretek, az állandó illata is egy olyan dolog, hogy megjegyzem, és szeretem, ha azt érzem. Meg amúgy is, miért változtatnál parfümöt? Van egy, amit szeretsz, ami te vagy teljesen, használd azt. 😁
2023. szept. 20. 12:34
10/13 anonim válasza:
"A pasikat egyáltalán nem érdekli,"
Dehogynem, és 9-es ki is fejtette, hogy miért.
A benyomás sok faktorból áll. Látvány, illat, tapintás, (szájíz).
Ha az első randin ami jó volt, az ember azt szeretné legközelebb is.
Ha valami nagyon gáz volt, akkor meg lehet hogy mindegy is.
2023. szept. 20. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!