Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Talàn nem túl releváns kérdès,...

Talàn nem túl releváns kérdès, de második randira ugyanazt a parfümöt használjam, mint az elsőn, vagy inkább másikat?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 21:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
#6 Nem legalja prolikkal kellene ismerkedni, akik össze-vissza fújkodják magukat - sok esetben azért, hogy a büdösségüket elfedjék. Ha valaki normális mennyiségű pafümöt fúj magára, attól biztosan nem prüszkölsz, sőt, lehet, hogy a tudatosan fel sem fogod, hogy parfüm van rajta, csak a tudatalattid érzékeli.
2023. szept. 20. 12:58
 12/13 anonim válasza:
11-es vagy csak erzekeny a parfumre meg az ilyesmikre
2023. szept. 20. 14:03
 13/13 anonim válasza:

Én 30 éves férfiként inkább azt preferálom, ha a lány UGYANAZT az illatot használja, HA tetszett.

Ha mondjuk neten, vagy élőben említettem neki, hogy túl erős, vagy nem annyira jön be stb, akkor előny, ha másikat használ, de ha mondtam neki, hogy tetszett az illata, vagy nem került szóba, akkor inkább az tetszene, ha ugyanaz lenne az illata.

2023. szept. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!