Mai vilagba sokan hasznaljak még a skype-t vagy teljesen kikopott a hasznalatbol?
Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 21:31
1/6 anonim válasza:
Akinek van egy kis esze és minimális IT tudása az nem használja
2021. okt. 12. 21:51
2/6 anonim válasza:
Használják azért még, bár már nem olyan sokan mint régen.
2021. okt. 13. 00:26
3/6 Gymnospermatophyta válasza:
Sokan nem hiszem, de páran igen. (munkára is szokták)
2021. okt. 13. 02:35
4/6 anonim válasza:
#1 nálunk az IT tanszéken mindenki a skype-ot használja, ráadásul a cégnél is (szintén IT cég) a nem cégen belüli kommunikációra is skypeot használnak.
2021. okt. 13. 09:08
5/6 anonim válasza:
Páran még használják, főleg vállalatok. 1 éve nyáron volt egy megbeszélésem a MÁV Zrt. főnökeivel munkaügyben, a skype legfrissebb változatát használtam akkor. Divat volt még akkoriban játék közben használni, de mióta megjelent a Discord, azóta teljesen feledésbe merült, az okát nem írom, szerintem mindenki tudja miért.
2021. okt. 15. 12:38
6/6 anonim válasza:
Én már átszoktam a discordra, azóta az új gépemre nem is telepítettem.
2021. okt. 17. 21:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!