Nem vicces egy kicsit, ha kiírsz egy kérdést és mindig ugyanazok a pasik írnak rád?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 14:00
31/32 anonim válasza:
Nem tudok azon nevetni, hogy két hetente írok egy pár teljesen normális, szépen megfogalmazott hosszú üzenetet az épp aktuálisan elkeseredett, kételyek közt vergődő, állítólag magányos, vagy egy szimpatikus választ kommentelő nőnek, és soha nem érkezik rájuk semmilyen válasz.
Pedig elvileg teljesen különböző, sokszor új felhasználónak írom ezeket, mégis úgy tűnik hogy mindegyik ugyanaz a személy, különben érkezne legalább néhány üzenet.
Szerintem az van, hogy minden második kérdést ugyanaz a felhasználó írja ki, és mindenhová ő válaszol, és ezért "véletlenül" pont mindig neki írok.
2023. szept. 22. 21:08
32/32 anonim válasza:
Én biztos nem írtam még rád.
2023. szept. 23. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!