Nem vicces egy kicsit, ha kiírsz egy kérdést és mindig ugyanazok a pasik írnak rád?
Én hetero pasi vagyok, de néha megtalál 1-1 fura egyén válasznál is.
Ami gyanús nekem, hogy "ő most jár itt először" és mintha már 20x írt volna korábban.
Én azokat a hülye dumákat is bírom, hogy "nem vagy meleg, ha pasival dugsz", igen akkor mi a meghatározása náluk? :D
Meg ez a hülye kifejezés, hogy "kíváncsi hetero" és hasonló hülyeségeik.
És ez itt, chaten, több helyen megesik. Nagyon buták sajnos.
Rengeteg kamus van, még ha tudnád.
Ami szép, hogy soknak fogalma sincs a csajokról, nőt még csak képen látott...
Bár volt már olyan is aki hangtorzító programmal, meg photoshoppal is próbálkozott :D
Egy jó grafikus még palira is vehetne, de látod nem ők találtak meg :D
Csajoknál (és/vagy kamu pasiknál) bírom még amikor netes kamu képet linkelnek úgy, hogy az oldal linkje rajta van a képen :D
Bár nekem vannak jó megoldásaim kamu szűrésre :P
Szerencsére a sok kamus hülye között is lehet normális partnereket találni.
Bár nekem az sem segít, hogy elég perverz dolgokkal szoktam nyitni :D
Igaz nem mindig erotikus jellege lesz a dolognak, hanem teljesen más téma.
Még erről a "nem netről szedi" dologról azok jutnak eszembe akik pasik és a feleségüket mutogatják és előadják, hogy ők azok és miket hogyan csináltak a férjük tudta nélkül. Persze ebből is egy csomó csak álmodozó öreg faxi akinek felesége sincs, de van aki arccal mutogatja a feleségét idegeneknek és fantáziálgat arról, hogy félredug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!