Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek egy zenekart?

Hogyan szerezzek egy zenekart?

Figyelt kérdés

Van egy dalom ami szerintem egész jó. Viszont nem tudok semmien hangszeren sem játszani. Még is szeretném előadni valahogyan. Ezért kéne egy zenekar. Én nem ismerek senkit akit erre meg tudnék kérni, és fogalmam sincs hogyan kéne egyáltalán. Ráadásul semmit nem tudok felajánlani. Legfejjebb olyan 5000 forintot tudnék adni, és azt hogy felteszem youtube-ra ahol vagy látják vagy nem. (Szerintem ti is tudjátok melyik a valószínübb)

Arra gondoltam még hogy facebookra kiírom, de annak megvannak a veszélyi.

Úgy hogy ha bárkinek van tippe hogy hogyan találhatnék, annak örülnék.

Végre egyszer hallanák a hangomat (már aki)

#zene #zenekar #Reménytelen álom
2023. szept. 21. 21:17
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Egyet mindenképpen tégy meg magadnak, még akkor is, ha odajutottál, hogy nem lesz az egészből semmi: vedd fel mobillal, ahogy elénekled. Nem kell megmutatnod, vagy beszélned róla senkinek. Csak magadnak tedd el. Ha pár év múlva bejön, amit elképzeltél, és hozzá tudsz csapódni egy zenekarhoz előveheted. Ha pedig más irányt vesz az életed, akkor is sok év múlva visszanézni kellemes emlék lesz.
2023. szept. 24. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!