Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek egy zenekart?

Hogyan szerezzek egy zenekart?

Figyelt kérdés

Van egy dalom ami szerintem egész jó. Viszont nem tudok semmien hangszeren sem játszani. Még is szeretném előadni valahogyan. Ezért kéne egy zenekar. Én nem ismerek senkit akit erre meg tudnék kérni, és fogalmam sincs hogyan kéne egyáltalán. Ráadásul semmit nem tudok felajánlani. Legfejjebb olyan 5000 forintot tudnék adni, és azt hogy felteszem youtube-ra ahol vagy látják vagy nem. (Szerintem ti is tudjátok melyik a valószínübb)

Arra gondoltam még hogy facebookra kiírom, de annak megvannak a veszélyi.

Úgy hogy ha bárkinek van tippe hogy hogyan találhatnék, annak örülnék.

Végre egyszer hallanák a hangomat (már aki)

#zene #zenekar #Reménytelen álom
2023. szept. 21. 21:17
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Milyen dal ez?

Írd meg egy kottaszerkesztővel, a midit le tudja játszani a gép is. De használhatsz más zeneszerkesztő programot, pl. FL Studiót is hozzá.

2023. szept. 21. 21:28
 2/21 A kérdező kommentje:

Hattő... ez több sebből vérzik. Egyrészt nem tudok kottát írni... Másrészt én ezt gépzenével nem tudom elképzelni. Csak akkor folyamodom ehez ha semmi más lehetőségem nincs.

Harmad részt: a kérdés az volt honnan szedjek zenekart vagy legalább egy dobost és egy gitárost.

2023. szept. 21. 21:31
 3/21 A kérdező kommentje:
De azér' köszi
2023. szept. 21. 21:32
 4/21 anonim válasza:
Ezt nem értem. Hogyan jegyezted le akkor a zenét? És mi van meg belőle? Írtál gitárszólamot, akkordokat hozzá? Basszust? Vagy mit írtál?
2023. szept. 21. 21:46
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát. Én nagyon de nagyon amatör vagyok. Szavval igazából csak a szövegét írtam le a dallama pedig csak fejben van meg. Ezért lenne fontos hogy valaki aki ért is az ilyesmihez segítsen.
2023. szept. 21. 22:03
 6/21 anonim válasza:

5000 Ft-ért egy zenész a kisujját se mozdítaná. Emberi kapcsolatok kell kiépíteni. Online is lehet, sőt! Felmész egy zenészek számára létrehozott fórumra és társalogsz, érdeklődsz.

Igen, ez egy hosszú folyamat lesz, ha anyagilag nem tudod megfizetni a dolgot. Ha összehaverkodsz egy dobossal, lehet neki épp jó barátja egy dobos vagy gitáros stb.

Egy dolgot nem ajánlok: facebook csoportok. Ha nem tudsz felmutatni egyből olyan anyagot, ami világsláger színvonalú, akkor le se tojnak és csak az idődet vesztegeted.

2023. szept. 21. 22:07
 7/21 anonim válasza:
Bocsi a szóismétlésért az előzőben. Lényeg, hogy hozzád hasonló lelkes amatőröket kell keresni, akik azért tudnak hangszeren játszani is.
2023. szept. 21. 22:09
 8/21 anonim válasza:

Milyen stílusú zene?

Hány éves vagy?

Van két amatőr zenész gyerekem. Az egyik dobol, a másik egy amatőr bandában énekel. Mindkettő rock/metál stílusban, Pest megyében.

Ha hasonló stílusban gondolkodsz, akkor írj rám nyugodtan és hátha lehet belőle valami 🙂

2023. szept. 21. 22:14
 9/21 anonim válasza:

A slágereket manapság már a producerek csinálják: nem lesz közönsége a dalnak, ha nincs egy szakember, aki hozzáadja azokat az apró részleteket, ami egy laikusnak fel sem tűnik.

Ami reális, egy jó minőségű demó, de ahhoz még azt sem tudtad eldönteni, milyen műfajban tudod az egészet elképzelni. Szerintem a legcélravezetőbb az lenne, ha keresnél elsőre csak egy zenéhez jól értő embert, aki formát tud adni az egésznek, le tudja fordítani a zene nyelvére, amit elképzeltél, segít a végső lépésekben. Mert hogy ez a dal még messze nincs készen.

2023. szept. 21. 22:57
 10/21 anonim válasza:
Arra is figyelj, kit kersz meg, kivel osztod meg, mert, ha jo szamot irtal siman lefogjak nyulni.
2023. szept. 21. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!