Hogyan szerezzek gyorsan/könnyen új haverokat?
Figyelt kérdés
1 éve költöztem Budapestre vidékről.Értelemszerűen a haverjaim vidéken maradtak.Hiába van rengeteg programlehetőség, többnyire sosincs kivel mennem. Az emberek nem nyitottak arra, hogy a már meglévő társaságukba új embert bevegyenek, és nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem vagyunk nyitott,könnyen barátkozó nemzet.Idegen srácokra nem nagyon szeretek írni haverkodás céljából mert kb két dolgot gondolhatnak: ez tuti meleg, vagy egy lúzer. :D Munkatársak nem opciók, barátnő szerzés folyamatban, de haverok is kellenének... szóval help... (egy húszas éveiben járó férfi:D)2023. szept. 2. 20:24
1/3 anonim válasza:
Csaooo felőlem haverkodhatunk. 20/f
2023. szept. 2. 20:30
2/3 anonim válasza:
Nos, én azt szoktam csinálni, hogy elmegyek egy olyan közösségbe, ahol olyasmit csinálnak, amit én is nagyon szeretek.
Ha ismeretlen helyre költöznék, akkor most elsőként, egy teniszklubba mennék, mert ezt sportolom.
vagy, egy helyi Zen közösséget keresnék, de leginkább mindkettőt :)
S, ha ezeket megtalálnám, nos akkor már egy hét múlva lennének tesniszpartnereim és sanga társaim is :)
2023. szept. 3. 06:42
3/3 anonim válasza:
Ezzel is ugyan igy vagyok mint te kerdezö 😅 irj ha szeretnel.
2023. szept. 3. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!