Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan szerezzek haverokat az...

Hogyan szerezzek haverokat az egyetemen? Holnap kezdődik a tanítás, majdnem mindenki ismeri egymást már, én meg nem ismerek senkit?

Figyelt kérdés

Kb 500-an vagyunk (2 szak összevonva) és majdnem mindenki volt a gólyatáborban. Én sajnos nem tudtam elmenni. Ezen a héten pedig voltak ilyen csapatépítő programok, de nem vettem részt rajtuk, mert mindegyik a piálásról szólt...

Holnap pedig kezdődik a tanítás. Nem ismerek senkit. Tudnátok adni tippeket, hogy hogyan szerezzek haverokat?

2014. szept. 7. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Már sehogy.
2014. szept. 7. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg beszédbe elegyedni a társaiddal, mondjuk órák között / előtt / után. Ez elég jól bevált módja az ismerkedésnek.
2014. szept. 7. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Sajna nálam is ez a helyzet, nem voltam gólyatáborba se csapat építő programokon, így teljes mértékben egyedül maradtam. Az első héten próbáltam beszélgetni/becsatlakozni pár szimpinek látszó ember mellé, de volt ahol úgy néztek rám, mintha valami különösen undi pók lennék, meg volt, hogy váltottunk pár szót, aztán látványosan arrébb húzódtak.

Én már feladtam a dolgot... általában egyedül üldögélek és olvasgatok valamit míg el nem kezdődik az óra vagy tanulok. Nagyon idegesítő, hogy körülöttem mindenkinek van társasága, de egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Amúgy lehet, hogy velem van valami baj, hogy ennyire nem akar szóba állni velem senki.

2014. szept. 24. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálam is ugyan ez a helyzet... :( te melyik egyetemre jársz?
2014. szept. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!