Hogyan szerezzek egy zenekart?
Van egy dalom ami szerintem egész jó. Viszont nem tudok semmien hangszeren sem játszani. Még is szeretném előadni valahogyan. Ezért kéne egy zenekar. Én nem ismerek senkit akit erre meg tudnék kérni, és fogalmam sincs hogyan kéne egyáltalán. Ráadásul semmit nem tudok felajánlani. Legfejjebb olyan 5000 forintot tudnék adni, és azt hogy felteszem youtube-ra ahol vagy látják vagy nem. (Szerintem ti is tudjátok melyik a valószínübb)
Arra gondoltam még hogy facebookra kiírom, de annak megvannak a veszélyi.
Úgy hogy ha bárkinek van tippe hogy hogyan találhatnék, annak örülnék.
Végre egyszer hallanák a hangomat (már aki)
Biztos jó dalt csinált mindenféle zenei képzettség nélkül.
Nekem van egy tök jó ötletem festményre, csak nem tudok festeni. Tud valaki festőt, aki megcsinálná nekem ingyen, amire gondolok? Persze ingyen, vagy max 5ezerért.
Csak az utolsó mondatodból derül ki ("végre egyszer hallanák a hangomat"), hogy nem csak a dal szerzője lennél, hanem te magad is énekelnéd. Így sajnos sokkal nehezebb.
Ha nem ragaszkodnál ahhoz, hogy előadóként is része légy a produkciónak, azt javasolnám, készíts a dalból egy otthoni felvételt a saját hangoddal és azt küldd el sok-sok amatőr zenekarnak mailben. Talán lesz egy, amelyik fantáziát lát benne, feldolgozza, felveszi a repertoárjába.
Ha te szeretnéd énekelni, hát az bonyolultabb... A zenekarok többségének nincs igénye egy ilyen projekthez egy külsőssel, aki ráadásul még sosem énekelt zenekarban.
Hűha!!! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, nekem komolyan nagy dolog hogy ezen az oldalon ennyire együttérző mimdenki. (Gondolom)
Csak higy tudjátok mi a vége a sztorinak:
Hosszasan gonfolkodtam, majd végül úgy döntöttem hogy inkább hagyom az egészet. Régi álmom hogy énekeljek, de most még nem kell ez az egész. Aztán amúgy is rengetegen vannak hasonló álmokkal, és mivel nem vagyok olyan therséges, rá adásul csak ideig csinálnám. Inkább egyenlőre nem foglalkozom ezzel, majd kicsit késöbb talán 10.-ben vagy 11.-ben foglalkozom ezzel a dologgal, addig is élvezem a dalszövegek írását és megtanulok kottát írni.
Köszönöm az összes segítséget amit kaptam!
*tehetséges
Bocsássatok meg a helyesírási hibák miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!