Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek egy zenekart?

Hogyan szerezzek egy zenekart?

Figyelt kérdés

Van egy dalom ami szerintem egész jó. Viszont nem tudok semmien hangszeren sem játszani. Még is szeretném előadni valahogyan. Ezért kéne egy zenekar. Én nem ismerek senkit akit erre meg tudnék kérni, és fogalmam sincs hogyan kéne egyáltalán. Ráadásul semmit nem tudok felajánlani. Legfejjebb olyan 5000 forintot tudnék adni, és azt hogy felteszem youtube-ra ahol vagy látják vagy nem. (Szerintem ti is tudjátok melyik a valószínübb)

Arra gondoltam még hogy facebookra kiírom, de annak megvannak a veszélyi.

Úgy hogy ha bárkinek van tippe hogy hogyan találhatnék, annak örülnék.

Végre egyszer hallanák a hangomat (már aki)

#zene #zenekar #Reménytelen álom
2023. szept. 21. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Biztos jó dalt csinált mindenféle zenei képzettség nélkül.

Nekem van egy tök jó ötletem festményre, csak nem tudok festeni. Tud valaki festőt, aki megcsinálná nekem ingyen, amire gondolok? Persze ingyen, vagy max 5ezerért.

2023. szept. 22. 05:16
 12/21 anonim válasza:

Csak az utolsó mondatodból derül ki ("végre egyszer hallanák a hangomat"), hogy nem csak a dal szerzője lennél, hanem te magad is énekelnéd. Így sajnos sokkal nehezebb.

Ha nem ragaszkodnál ahhoz, hogy előadóként is része légy a produkciónak, azt javasolnám, készíts a dalból egy otthoni felvételt a saját hangoddal és azt küldd el sok-sok amatőr zenekarnak mailben. Talán lesz egy, amelyik fantáziát lát benne, feldolgozza, felveszi a repertoárjába.

Ha te szeretnéd énekelni, hát az bonyolultabb... A zenekarok többségének nincs igénye egy ilyen projekthez egy külsőssel, aki ráadásul még sosem énekelt zenekarban.

2023. szept. 22. 06:22
 13/21 anonim válasza:
Ez nehéz ügy, pedig mi nem amatőr szinten csináltuk, egyenesen A Dalban akartunk indulni. Egy géppel összerakott gitársávig jutott a projekt. A zenében nincs sok pénz, főleg csak befektetés és ez meg is látszik a zenészek hozzáállásán. Mi ugye stúdióztunk volna, mix, mastering nem olcsó mulatság. Aztán ha bejutunk játszotta volna 3 hétig a rádió és a tévé ami némi bevétel, de jóesetben csak visszahozza a költségeket, aztán be is kell jutni, anélkül csak kidobott pénz. Teljesen biztos vagyok benne, hogy emiatt halt el a dolog. Úgyhogy marad az, hogy meglévő dalokat zenei alappal viszünk színpadra.
2023. szept. 22. 08:00
 14/21 anonim válasza:
Hat ez igy egyedul nagyon bonyolult... majdnem lehetetlen inkabb.
2023. szept. 22. 10:20
 15/21 anonim válasza:
9-es vagyok: ha gondolod, keress meg személyesen, segíthetek az első lépésben.
2023. szept. 22. 10:24
 16/21 anonim válasza:
ahhol kell a mani
2023. szept. 23. 15:41
 17/21 anonim válasza:
Hát vedd fel hangfelvételre. Aztán tedd fel a youtube-ra, ha jó a dal, kapsz pézt abból veszel zenekart.
2023. szept. 23. 16:07
 18/21 anonim válasza:
Támogatom a #17-et. Elénekled vagy fütyülöd vagy dúdolod a dallamot és rögzíted mobillal. Semmilyen zenei tudás nem szükséges hozzá. Ha el tudod énekelni, akkor felveszed videóra és feltöltöd Youtube-ra. Ha sikeres, akkor eleve tudsz vele pénzt keresni. Ha nem az, akkor esetleg lelkes amatőröknek továbbíthatod és hátha te leszel a frontember, akire szükségük van.
2023. szept. 23. 18:47
 19/21 A kérdező kommentje:

Hűha!!! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, nekem komolyan nagy dolog hogy ezen az oldalon ennyire együttérző mimdenki. (Gondolom)

Csak higy tudjátok mi a vége a sztorinak:

Hosszasan gonfolkodtam, majd végül úgy döntöttem hogy inkább hagyom az egészet. Régi álmom hogy énekeljek, de most még nem kell ez az egész. Aztán amúgy is rengetegen vannak hasonló álmokkal, és mivel nem vagyok olyan therséges, rá adásul csak ideig csinálnám. Inkább egyenlőre nem foglalkozom ezzel, majd kicsit késöbb talán 10.-ben vagy 11.-ben foglalkozom ezzel a dologgal, addig is élvezem a dalszövegek írását és megtanulok kottát írni.

Köszönöm az összes segítséget amit kaptam!

2023. szept. 23. 21:15
 20/21 A kérdező kommentje:

*tehetséges

Bocsássatok meg a helyesírási hibák miatt

2023. szept. 23. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!