Lányok, titeket zavar, vagy örültök neki ha leszólít egy srác?
Ez annyira sok mindentől függ. Milyen hangulatban vagyok, bejön a srác, sietek stb.
Ha amúgy szimpi a srác és ráérek persze. De ha nem jön be és dolgom van esélytelen.
Engem eddig mindig zavart, ha utcán leszólított valaki, függetlenül attól, hogy kapcsolatban voltam, vagy sem. Nekem az ilyen ismerkedés nem jön be.
Nem vagyok az a jópofizós típus, úgyhogy nekem nagyon zavaró, ha valaki így odajön. Egyszer álltam a megállóban és vagy hatszor elment mellettem egy srác, gondolom a bátorságot gyűjtötte, de már ez is frusztráló volt nekem. Kicsit arrébb mentem, de oda is odajött, ott szólt, hogy olyan ismerős vagyok neki egy konkrét helyről, sokat járok oda? Mondtam, hogy soha nem voltam még ott, de tovább nem volt meg a szövege és állt előttem néma csendben... az nagyon ciki volt.
Írta valaki fentebb, hogy a nemet is el kell fogadni válaszként, ez nagyon jó!
Egyszer szórólapoztak az utcán, én meg siettem, elvettem és mentem volna tovább, de jött utánam a srác, hogy amúgy nagyon tetszem neki. Akkor komoly kapcsolatban éltem, mondtam, hogy bocsi, sietek és amúgy is van barátom, de ő jött mellettem tök sokáig, hogy naaaa csak egy kávét! A végén valami olyat mondtam, hogy csak akkor, ha jöhet a párom is, erre vette csak a lapot.
Soha nem a megszólítással van a probléma, hanem az elutasítás kezelésének a képtelenségével. Utálom a rámenős embereket, akik azt hiszik, hogy csak erőteljesebben kell loholnia utánam, és akkor majd biztos megkapja amit akar. Béna kommunikáció, alapvető gesztusok nem értése, a "nem" figyelmen kívül hagyása, tisztelet teljes hiánya.
Semmi baj a megszólítással, de a fentiek óriási figyelmeztetés, és a legtöbb lány azért nem áll le idegennel, mert az esetek 99%-ában valamelyik balsejtelem beigazolódik.
18-cal egyetértek. Ha normálisnak, értelmesnek tűnik, kedves, és udvarias - hogyne örülnék neki.
Épp azon méláztam, hogy ma mégis hol lehet ismerkedni, hiszen a legtöbbször mindenki siet, fáradt, elfoglalt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!