Armyk titeket zavar, ha egy másik army leszólít titeket az utcán vagy valahol ?
Én örülnék neki c:
Amúgy sincsenek nagyon kpopper ismerőseim, jó lenne párral találkozni.
Én is örülnék ha engem leszólítanának armyk.
Ha én veszem valakin észre,hogy army akkor általában odamegyek hozzá ^^(eddig még csak ilyen volt xd) 18/f
Nekem sincs sok kpopper ismerősöm, én mindig örülök, ha ilyen történik. De természetesen volt már olyan is, hogy meglátta a buszon egy army a ly-s pulcsimat és:
-ooo szia te is army vagy?
- igen🥰
- és ki a biasod?
- Jimin
- ő tök ronda és kövér, szerintem nem is illik be a bandába.
- na most azonnal eltakarodsz, vagy egy akkora csicskalángost lekeverek, hogy keresztbe állnak a szemeid, te anatómiai zsákutca!
Úgy eltűnt, mint kutyaszar a nyári zápor után, felszállt egy másik buszra🤣🤣🤣🤣
Lol előző. Elég szomorú amit az az army mondott, de ne hidd, hogy te sokkal jobb voltál a primitív stílusoddal.
Egyébként lehet nem is volt az illető Army, csak simán szerette a BTS-t xddd akkor minek kéne imádnia Jimint?
Army vagyok, chill ne támadjatok be
9#
Akkor sem hívunk valakit dagadtnak. Tény, hogy ő erről soha nem fog tudni :D, de ha valaki kicsit is szereti a bts-est azért tudhat róla, hogy az a férfi min ment keresztül. Ez nem imádás, hanem minimális tisztelet egy személy iránt, aki végigdolgozta az utóbbi 9-10 évet minimum és a sok idióta miatt eltorzultan látta magát.
Azt a témát meg pláne el kéne már engedni, hogy valakit ki kéne rúgni abból a bandából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!