Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek ezek...

Fiúk mi a véleményetek ezek alapján rólam, össze jönnétek velem?

Figyelt kérdés

Rólam:

165 cm magas, fehér porcellán bőr (semmi pattanás de tényleg nem értem, talán jó genetikám van.)

Barnás vállig érő göndör haj, kék szemek, ha gondoljátok bizonyíték gyanánt küldök képet is, de azt úgy ha kapok tőletek egy snap nevet ha nem gond.

Átlagos alkat vagyok. Nincsenek olyan nagy cicieim, a popsim az formás (Eddzeni is szoktam rá naponta.)

Pisze orrocskám van. Sokan cukinak találják. A szám az picike.

Stílusom: Ezt képekben jobban kitudnám fejezni de leírom.

A stílusom az kb ez a 90s hiphop stylenak mondható, tehát adom a baseball sapikat, és a bővített (baggy) nacikat. Sok zenét hallgatok, imádom Eminemet, Tupacot. Örök imádat.

Smink: Szolid smink jellemez.

Belsőm: Introvertált és Extrovertált között vagyok, érzékeny, agresszív és durcis tudok lenni. Ha megszeretek valakit jószívű, és kedves vagyok vele és megvédem. Ragaszkodó vagyok, és szeretek dominálni. Imádok beszélgetni, hívásozni. Adok neked random beceneveket azért mert így mutatom ki a szeretetemet.

Hobbim: Zene hallgatás, kockulás,rajzolás, alvás

Kb ennyi rólam tudom tudom ez nem egy fáking társkereső de na :D

2023. szept. 3. 19:37
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
A leírás alapján kirajzolódó kép nem rossz, de én nem jönnék össze veled. Nekem elég volt ezt olvasni is. Nem szeretem aki ilyen stílusban beszél.
2023. szept. 3. 20:51
 12/33 anonim válasza:
Mi van azokkal akiknek felkeltetted az érdeklődését, hogy miként nézhetsz ki de nincs snapchatjuk? Mint pl én? :(
2023. szept. 3. 20:55
 13/33 anonim válasza:
Olyan kis butuska ez az írás. Nekem az intelligensebb csajok jönnek be.
2023. szept. 3. 20:56
 14/33 anonim válasza:
Szerintem egy 60eves pasi vagy.Ki ír olyat magáról hogy orrocskám van.
2023. szept. 3. 21:10
 15/33 anonim válasza:
Ez alapján legfeljebb ki nem zárnálak és versenyben lehetnél. De ennyiből többet nehéz megállapítani.
2023. szept. 3. 21:14
 16/33 anonim válasza:

Szerintem vele kellene összejönnöd:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1239..

Sok sikert, menjetek egymás agyára! Puszi!

2023. szept. 3. 21:27
 17/33 anonim válasza:
Ilyen helyesírással, szlenggel inkább nem.
2023. szept. 3. 21:39
 18/33 anonim válasza:
Ez úgy hangzik, mint amikor kb. 15 évesen feltörtük valamelyik utált osztálytársnőnk myvipjét, és mindenféle f@szságot írtunk a bemutatkozáshoz. :D
2023. szept. 3. 21:44
 19/33 anonim válasza:

17,

Miért menne a linkelt kérdező bárkinek is az agyára? Teljesen normálisan megfogalmazott kérdés...

2023. szept. 3. 21:51
 20/33 anonim válasza:

Szerintem igen, szimpatikusnak tűnsz.

18/F

2023. szept. 3. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!