Velemenyeket kernek toletek, en tulzok vagy tenyleg van valami benne?
Keress más társaságot, ha szinteden alulinak érzed.
Nem tudsz senkit megváltoztatni. Nem is kell.
baratnom akinek van egy 28 baratja
gyerekesen viselkedik
folyamatosan beleszol a mondandomba baratnom eszre is vett
nem veszi magat eszre
nagyon nem birom ez t az embert, rendes irrital
baratnom is latja ezeket de szereti meg biztos most boldog mert o az elso baratja neki
maganyos volt
2 eve jarnak.. bulikat ketten izlestelen modon vegigtancoljak
nyalakodjak
megjelennek ugy hogy tiszta piros a faszi szaja korul a baratnom ruzsa meg szetvan kenodve
22 eves a baratnom
gyerek szinten viselkednek
foleg a fiu
csendben megvarni ameddig besokall a baratnom es szakit ezzel az idiotaval
torodjek bele a dolgokba
nem birok mar egy legterbe megmaradni a csavo mellett
-------- teged ideztelek
Szerintem borzaszto feltekeny vagy a baratnodre, valoszinuleg nincs pasid vagy nincs ilyen szerelmi kapcsolatod vele ezert utalod az o pasijat.
Felsz hogy elveszted a baratnod, te voltal az egyetlen neki "maganyos volt"
2 eve jarnak.. bulikat ketten izlestelen modon vegigtancoljak - ebbol ordit a feltekenyseg
megjelennek ugy hogy tiszta piros a faszi szaja korul a baratnom ruzsa meg szetvan kenodve - szinten ordit a feltekenyseg, hogy a te pasid nem fejezi ki magat a szeretet irantad, ha van neked.
22 eves a baratnom - te is a korul lehetsz, es ugyanaz amit az elozo bekezdesben irtam
gyerek szinten viselkednek, foleg a fiu - feltekenyseg ismet, irigy vagy a kapcsolatukra
torodjek bele a dolgokba? - feltekenyseg ismet a baratnodre, irigy vagy a kapcsolatukra mert a tied ha megint van vagy nincs, nem ilyen, felsz, hogy nem lesz ilyen (ez mindketto esetre illik)
Sajnalom hogy ilyen oszinte voltam.
Amit kiragadtam, a lenyeget - a hatarozoszavakat meg kotoszavakt kihagyva - te borzasztoan felsz egy jo par dologtol:
- Kezdjuk, a baratnodnek van pasija, neked van/nincs o nem ilyen "kifejezo" az szerelmed irant
- Elveszted a baratnod
- Irigy vagy a kapcsolatukra
- Feltekeny vagy a baratnodre
- Lehet neked nincs pasid
- 22 eves vagy, gondolom a baratnod is kb., es te neked nincs baratod (nem tudom)
- A feltekenysegtol, es irigysegtol megorulsz kb. ha a baratnodre gondolsz es ha latod hogy mennyire szeretik egymast, rogton inzultalod a sracot, hogy gyerekes, nyalakodja falja a baratnodet mert szereti es ezt megint rossz latnod mert lehet a te kapcsolatod nem ilyen lesz vagy ilyen
Nem akarok sztereotipizalni, de ez egy igazi eretlen felfogas.
Viszont egy teljesen termeszetes noi erzelmi es lelki "trauma" amit megertek, mert sokszor ferfiaknak is van ilyen.
Tehát magyarul, a te kapcsolatod full unalmas, adtok pár látszat puszit egymásnak. Nehogy véletlenül önfeledten hülyéskedjetek, idiótán táncoljatok, mert jujj, mit fognak gondolni.
Veled van baj, próbálj meg leásni mi zavar tulajdonképpen.
Ha pedig szinteden aluli, miért is teszel bele ennyi erergiát, hogy kirakod idegen térbe a sztorit?
Szakítsd meg a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!