Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velemenyeket kernek toletek,...

Velemenyeket kernek toletek, en tulzok vagy tenyleg van valami benne?

Figyelt kérdés
Elsosorban bocsanat az ekezetek nelkuli irasert, nem tudom atallitani magyarra a gepemet, masodsorban hosszu lesz:D tehat van egy baratnom akinek van egy 28 eves baratja, de a gyerek annyira elkepeszto modon gyerekesen viselkedik es SOK hogy neha azt erzem megfulladok tole.Rengeteget beszel, folyamatosan beleszol a mondandomba es mar nem eloszor akadtam ki hogy nem tudom vegigmondani amit a baratnom eszre is vett,de a gyerek egyaltalan nem veszi magat eszre. Egyre surubben jarunk egyutt erre-arra bulizni,stb es kezdek rajonni hogy en nagyon nem birom ez t az embert, rendes irrital..es azt kezdem eszrevenni hogy a baratnom is latja ezeket a megnyilvanulasokat, es latja hogy gyenge a fiu fejben nagyon... de szereti meg biztos most boldog mert o az elso baratja neki meg eddig evekig senkije nem volt es maganyos, depis volt...Megjegyzem sajnos ugy viselkednek foleg tarsasagban mintha most jottek volna ossze kozbe 2 eve jarnak.. bulikat ketten izlestelen modon vegigtancoljak meg nyalakodjak aztan megjelennek ugy hogy tiszta piros a faszi szaja korul a baratnom ruzsa meg szetvan kenodve... es 22 eves a baratnom. Nagyon gyerek szinten viselkednek, foleg a fiu es ezzel huzza a baratnom is es az se veszi eszre ezt, de azt hogy hulyesegeket beszel es csinal az mar neki is feltunik.Multkor pl annyira sok volt, hogy mar harmadjara kezdtem a szovegembe hogy szo szerint a kezevel a baratnom befogta a gyerek szajat hogy hallgasson mar.Hisztizett egy sort amikor mentunk bulizni merthogy o meg inni akar kint mielott bemegyunk es szo nelkul elsetalt hogy magara hivja a figyelmet, mi meg keresgettuk... ebben a bulibna indokolatlanul egy regi lassu zenere elkezdett shuffle-zni mindenki elott, baratnom lattam hogy egett, meg ra is szolt hogy "ne egess mar le".. mit kene tegyek, csendben megvarni ameddig besokall a baratnom es szakit ezzel az idiotaval vagy egyutt oregszenek meg es torodjek bele a dolgokba? nem birok mar egy legterbe megmaradni a csavo mellett mindenfele tulzas nelkul :D
2023. jún. 28. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Keress más társaságot, ha szinteden alulinak érzed.

Nem tudsz senkit megváltoztatni. Nem is kell.

2023. jún. 28. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

baratnom akinek van egy 28 baratja

gyerekesen viselkedik

folyamatosan beleszol a mondandomba baratnom eszre is vett

nem veszi magat eszre

nagyon nem birom ez t az embert, rendes irrital

baratnom is latja ezeket de szereti meg biztos most boldog mert o az elso baratja neki

maganyos volt

2 eve jarnak.. bulikat ketten izlestelen modon vegigtancoljak

nyalakodjak

megjelennek ugy hogy tiszta piros a faszi szaja korul a baratnom ruzsa meg szetvan kenodve

22 eves a baratnom

gyerek szinten viselkednek

foleg a fiu

csendben megvarni ameddig besokall a baratnom es szakit ezzel az idiotaval

torodjek bele a dolgokba

nem birok mar egy legterbe megmaradni a csavo mellett

-------- teged ideztelek

Szerintem borzaszto feltekeny vagy a baratnodre, valoszinuleg nincs pasid vagy nincs ilyen szerelmi kapcsolatod vele ezert utalod az o pasijat.

Felsz hogy elveszted a baratnod, te voltal az egyetlen neki "maganyos volt"

2 eve jarnak.. bulikat ketten izlestelen modon vegigtancoljak - ebbol ordit a feltekenyseg

megjelennek ugy hogy tiszta piros a faszi szaja korul a baratnom ruzsa meg szetvan kenodve - szinten ordit a feltekenyseg, hogy a te pasid nem fejezi ki magat a szeretet irantad, ha van neked.

22 eves a baratnom - te is a korul lehetsz, es ugyanaz amit az elozo bekezdesben irtam

gyerek szinten viselkednek, foleg a fiu - feltekenyseg ismet, irigy vagy a kapcsolatukra

torodjek bele a dolgokba? - feltekenyseg ismet a baratnodre, irigy vagy a kapcsolatukra mert a tied ha megint van vagy nincs, nem ilyen, felsz, hogy nem lesz ilyen (ez mindketto esetre illik)

Sajnalom hogy ilyen oszinte voltam.

Amit kiragadtam, a lenyeget - a hatarozoszavakat meg kotoszavakt kihagyva - te borzasztoan felsz egy jo par dologtol:

- Kezdjuk, a baratnodnek van pasija, neked van/nincs o nem ilyen "kifejezo" az szerelmed irant

- Elveszted a baratnod

- Irigy vagy a kapcsolatukra

- Feltekeny vagy a baratnodre

- Lehet neked nincs pasid

- 22 eves vagy, gondolom a baratnod is kb., es te neked nincs baratod (nem tudom)

- A feltekenysegtol, es irigysegtol megorulsz kb. ha a baratnodre gondolsz es ha latod hogy mennyire szeretik egymast, rogton inzultalod a sracot, hogy gyerekes, nyalakodja falja a baratnodet mert szereti es ezt megint rossz latnod mert lehet a te kapcsolatod nem ilyen lesz vagy ilyen

Nem akarok sztereotipizalni, de ez egy igazi eretlen felfogas.

Viszont egy teljesen termeszetes noi erzelmi es lelki "trauma" amit megertek, mert sokszor ferfiaknak is van ilyen.

2023. jún. 28. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
van baratom es teljesen jol megvagyunk mar 3 eve, ehhez annak semmi koze. Engem a baratnom baratja idegesit mert nem olyan szinten van mint mi es nem tudunk vele normalisan el lenni. Nem tudom mibol gondoltad hogy en erre lennek feltekeny, nekem ilyen gyerekeszu fiu nem kell, buliban foleg nem kell hogy ennyire ram legyen tapadva, mi a baratommal bulikban igy nem szoktunk csinalni, adunk egymasnak par puszit meg hulyeskedunk mi is, de nem igy ahogy ok.Baratnom mar reg elvesztettem ezen a teren, mert teljesen el is tavolodott tolunk, a baratnoitol, en orulok neki tenyleg hogy boldog es latom hogy ez a fiu akarmennyire is gyerekes vele nagyon odaado es torodo amit jo latni, de nem szeretnem hogy o is ilyenne valjon mint ez a gyerek, mert ez szornyuuuuu
2023. jún. 28. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Tehát magyarul, a te kapcsolatod full unalmas, adtok pár látszat puszit egymásnak. Nehogy véletlenül önfeledten hülyéskedjetek, idiótán táncoljatok, mert jujj, mit fognak gondolni.

Veled van baj, próbálj meg leásni mi zavar tulajdonképpen.

Ha pedig szinteden aluli, miért is teszel bele ennyi erergiát, hogy kirakod idegen térbe a sztorit?

Szakítsd meg a kapcsolatot.

2023. jún. 28. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!