Mennyire érdekel más véleménye?
Ha elrugaszkodunk a kérdésben felvetett példától, akkor azért nem mindegy, hogy miről van szó, és kinek a véleményéről.
A munkámról mondjuk érdekel a közvetlen kollégáim véleménye, akikkel együtt dolgozom naponta, a főnökeimé kevésbé releváns, mert több száz fős cég, van 3 különböző szintű főnököm, nem látnak rá a napi munkavégzésünkre, de a közvetlen kollégáim rálátnak, tőlük releváns egy építő kritika, segítő ötlet például. De mondjuk a szakmához semennyire sem konyító kotnyeles random idegen véleménye még annyira sem releváns, mint a főnököké.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert háttérképet kerestem a telefonomra, és megtetszett az alábbi:
Habár nem hallgatom, de valahogy ez a fotó a kedvencem lett. A sárga ruhák, a narancssárgás arc és haj, a kiégett háttér, mellé egy szép arc.
Emiatt nem fognak szexistának gondolni? Hallottam már egyszer a buszon, hogy egy férfinak beszóltak, mert lengén öltözött nő volt a háttérképe.
Szerintem nyugodtan állítsd be háttérnek. (én sem hallgatom a zenéjét, viszont remekül sikerült róla a kép és jó hangulata is van)
Az, hogy egy idegen (a buszos példára reflektálva, amennyiben 2 idegen között történt a dolog) beszól egy másiknak a hátterét láttán, nem a telefon tulajdonosának szégyene. Vagy bámulta más telefonját, vagy odatévedt a szeme, de akkor is felesleges volt odaszólni emiatt a másiknak.. Vannak korosztályok, ahol divat (nem leszólásként, én is csináltam ilyent) hírességeket beállítani ilyen-olyan háttereknek, és ez pedig egy teljesen ízléses képe Billie-ről.
A "hátterek kontra mások véleménye" témánál maradva; engem sem izgat, mit gondolnak róla a többiek. Gimiben egy rakat híresség (zenészek elsősorban, ízléses kereten belül) képe is be volt állítva, ahogy a kutyámé is, de volt szimpla, nyaraláson készült tájkép is. Most pedig valamilyen letöltött téma képe, videójátékos-pixeles stílusban.
28 éves vagyok, ezért vannak aggodalmaim. :D
Megmutatod neked pontosan milyen a háttered?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!