Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire érdekel más véleménye?

Mennyire érdekel más véleménye?

Figyelt kérdés
Titeket mennyire érdekel más véleménye amikor beállítotok egy háttérképet telefonon vagy bármit csináltok?

2023. jún. 8. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A kiegészítésben lévő példád esetén egyáltalán nem érdekel más véleménye. Az én telefonomon azt állítok be, ami nekem tetszik.
2023. jún. 8. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Általában senki véleménye nem érdekel a legtöbb dologban. Aki fontos, őt meghallgatom. Ennyi.
2023. jún. 8. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Erre senki sem fog őszintén válaszolni. Mindenkit érdekel, mit godnolnak róla mások, csak a mérték változó, de olyan, akit senki véleménye nem érdekel, nincs, csak duma, mese...
2023. jún. 8. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha elrugaszkodunk a kérdésben felvetett példától, akkor azért nem mindegy, hogy miről van szó, és kinek a véleményéről.

A munkámról mondjuk érdekel a közvetlen kollégáim véleménye, akikkel együtt dolgozom naponta, a főnökeimé kevésbé releváns, mert több száz fős cég, van 3 különböző szintű főnököm, nem látnak rá a napi munkavégzésünkre, de a közvetlen kollégáim rálátnak, tőlük releváns egy építő kritika, segítő ötlet például. De mondjuk a szakmához semennyire sem konyító kotnyeles random idegen véleménye még annyira sem releváns, mint a főnököké.

2023. jún. 8. 12:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Azért kérdeztem, mert háttérképet kerestem a telefonomra, és megtetszett az alábbi:

[link]

Habár nem hallgatom, de valahogy ez a fotó a kedvencem lett. A sárga ruhák, a narancssárgás arc és haj, a kiégett háttér, mellé egy szép arc.

Emiatt nem fognak szexistának gondolni? Hallottam már egyszer a buszon, hogy egy férfinak beszóltak, mert lengén öltözött nő volt a háttérképe.

2023. jún. 8. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
40 felé egyre inkább nem érdekli az embert. Sok mindent látott, hallott. Addigra csak a saját kitaposott útja a fontos. Azt enged be a személyes életterébe, akiről 100% biztos hogy megérdemli.
2023. jún. 8. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Többnyire csak akkor, ha kérdezem. Egyébként a legtöbb dologban elég biztos vagyok, nem szoktam engedélyt meg jóváhagyást kérni. Tanultság és intellektus szempontjából statisztikailag az emberek többsége felett állok, tudom, hogy honnan szedjem össze a boldogulásomhoz és a döntéseimhez szükséges infót. Nem kérek olyanok okoskodásából, akiket lenézek valamilyen szempontból, mert eredménytelenek abban, amiben én eredményes szeretnék lenni.
2023. jún. 8. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan állítsd be háttérnek. (én sem hallgatom a zenéjét, viszont remekül sikerült róla a kép és jó hangulata is van)

Az, hogy egy idegen (a buszos példára reflektálva, amennyiben 2 idegen között történt a dolog) beszól egy másiknak a hátterét láttán, nem a telefon tulajdonosának szégyene. Vagy bámulta más telefonját, vagy odatévedt a szeme, de akkor is felesleges volt odaszólni emiatt a másiknak.. Vannak korosztályok, ahol divat (nem leszólásként, én is csináltam ilyent) hírességeket beállítani ilyen-olyan háttereknek, és ez pedig egy teljesen ízléses képe Billie-ről.

A "hátterek kontra mások véleménye" témánál maradva; engem sem izgat, mit gondolnak róla a többiek. Gimiben egy rakat híresség (zenészek elsősorban, ízléses kereten belül) képe is be volt állítva, ahogy a kutyámé is, de volt szimpla, nyaraláson készült tájkép is. Most pedig valamilyen letöltött téma képe, videójátékos-pixeles stílusban.

2023. jún. 9. 14:16
 9/11 A kérdező kommentje:

28 éves vagyok, ezért vannak aggodalmaim. :D

Megmutatod neked pontosan milyen a háttered?:)

2023. jún. 9. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt a csajt én nem gondolnék semmire ha valakinek ez lenne a háttere és meglátnám
2023. jún. 10. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!