A romákról mi a véleményed?
Hogy romák.
Előítélet? Az mi?
Én sose félek csak a kiszámíthatatlantól. Egy kiskutyától is félek ha nem tudom mit akar csinálni, de egy rotit és szét kapok fél másodperc alatt ha tudom, hogy ez most támadni fog.
2-es,
Nem rég feltettem ugyan ezt a kérdést és cigány szót használtam a roma helyett. Majd 2-3 órán belül egyből törölték a kérdést…
Szerintem így is törölni fogják... :)
Én nem szeretem a cgókat, mert eddig még csak csupa rossz tapasztalatom volt velük: megloptak, becsaptak, beszóltak, zaklattak.
Maximálisan egyetértek a 2-essel, a 22:53-as hozzászólással!
Én is inkább kikerülöm őket, mert ezek nagyon veszélyesek falkában, de már párban is!!
Ránézésre is megállapítható, hogy valaki normális ember, vagy egy ótvaros. ... kis senki. Nem számít a bőrszín. Egy hófehér susogós gatyás telepiparaszt is pont annyit ér, mint egy putris cigó.
Szóval valahogy az egyetemen a cigány szaktársak képesek voltak emberi módon létezni.
Még nappal is!!
Egyszer főműsoridőben a villamoson egy roma család garázdálkodott és senki sem szólt rájuk, mindenki behúzva fülét-farkát félrefordította a fejét és várta, hogy mikor szállhat le végre.
Máskor meg a tuskós bizti őr fordította félre a fejét, amikor meglátta, hogy lopnak - gondolom, mert nem akart magának problémát...
Szóval engem csak az zavar, hogy ezek bármit büntetlenül megtehetnek!
4 alkalommal kötöttek belém, mind a négy cigány volt.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!