Kissé szégyellem, de van bennem előítélek velük szemben.
Már csak azért is, mert a környéken többször is előfordultak, és a legtöbbjük sajnos tényleg a sztereotípiáknak megfelelő viselkedést mutatott...
Pár alkalommal kötöttek belém az utcán, de csak falkában kemények. Mikor egyedül volt az illető, akkor hirtelen visszavett magából...
De mindezek ellenére volt 1 roma osztálytársam, aki nagyon normális lett, főiskolára is jelentkezett.
2023. máj. 25. 00:28
12/23 anonim válasza:
Kettes: hagyjuk az oncenzurat, de ilyet írsz, hogy “Untermensch”? Nevetséges vagy.
Elég sok roma barátom van (szerintük mindegy, hogy roma vagy cigány), és elítélem az előítéletet.
Ugyanakkor tudom, hogy sokaknak vannak rossz tapasztalatai romákkal, és ezt nem kellene szőnyeg alá söpörni.
Az is biztos ugyanakkor, hogy ha ők követnek el valamit, az egész más megítélés alá esik, mintha nem roma tette volna.
2023. máj. 25. 00:45
13/23 anonim válasza:
ha leírnám róluk a véleményem akkor kitiltanának
2023. máj. 25. 02:13
14/23 anonim válasza:
Ha ebben a pillanatban , eltűnne mind, csak úgy pikk pakk. Mit veszítenénk? Köszönöm.
2023. máj. 25. 06:35
15/23 NTBS válasza:
Nem publikus.
2023. máj. 25. 06:48
16/23 anonim válasza:
Büdösek, rondák, primitívek. Az első alól nincsen kivétel. Az utóbbiak alól elvétve.
2023. máj. 25. 07:54
17/23 anonim válasza:
Nekem is vannak negatív előitéleteim, de nem tartom magam rasszistának emiatt. Nem a bőrszinükkel, vagy a "rasszukkal" van baj, hanem a kultúrájukkal.
2023. máj. 25. 09:01
18/23 anonim válasza:
Gyűlölöm őket. Nem félek, hanem gyűlölöm. Nagy különbség. Nincs olyan hogy "rendes cigány". Csak cigány van.
2023. máj. 25. 09:12
19/23 anonim válasza:
A cigány férfiaknak nem vagyok szimpatikus azt mindig érzem. Ellenben a cigány nőknek bejövök. Mikor pasi nélkül vannak, egészen megváltoznak a csajok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!