Szokta befolyásolni az életeteket mások véleménye?
Engem az ilyesmi külsőségek soha nem érdekeltek, az se, ha beszóltak miatta. Emlékszem középiskolában odajött hozzám két csaj vihogva, hogy hol vettem a felsőmet, mert nekik is kell, de látszott, hogy gúnyolódnak, erre mondtam, hogy csak S méret volt, xxl nem, erre besértődtek 😂
Maximum olyasmiben érdekel mások véleménye, h egy éttermet vagy kirándulóhelyet javasolnak-e stb.
Fiatalon, ilyen tizenévesen még zavart amiért lenéztek, mert pl nem voltak márkás cuccaim meg nem sminkeltem , nem volt műkörmöm, nem festettem a hajam stb.
Mára felnőttként már leszarom magasról az ilyen kicsinyes és felszínes embereket. Mára már az emberek többségét úgy unblock kerülöm is, ahogy lehet, mert abszolut ismeretlenül ítélkeznek mások felett, amitől undorodom.
Nem érdekel már rég mások véleménye, és így könnyebb, jobb, nyugodtabb az életem.
A stílus maga az ember. Örök jótanács!
Nem a divat mondja meg, hogy ki vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!