Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy befolyásolja a szociális...

Hogy befolyásolja a szociális életeteket a korona?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy. Legfeljebb nem megyek kavezoba, de ennyi. Minden mas ugyanaz, az emberek hozzam jonnek, nem en megyek el
2021. ápr. 4. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy. Nem megyünk olyan helyekre ami nincs nyitva (értelemszerűen), de a barátainkkal ugyanúgy találkozunk, ugyanúgy eljárunk kirándulni.
2021. ápr. 4. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Eddig is elég zárkózott voltam, szóval igazából annyira nekem nem változtatta meg az életemet MÉG.
2021. ápr. 4. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul.

Most végeztem egyetemmel, és jöttem vissza a szülővárosomba dolgozni. Az ottani haverokkal való kapcsolattartást sajnos eléggé akadályozza. Itthoni barátaimmal azért tudunk találkozni, ha nem is a megszokott módon, meg kicsit ritkábban.

Szóval én azt mondanám, hogy rosszabb lett emiatt a helyzet, meg már meglehetősen elegem van belőle, de semmi targikus.

2021. ápr. 4. 19:00
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Ami nem volt, az most sincs.
2021. ápr. 4. 20:04
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Eddig is elég zárkózott voltam, régebben még egy könyvtárba menéstől is szétizgultam magam. Ezen az utóbbi időben elkezdtem dolgozni és kevésbé féltem emberek közé menni, aztán beütött a korona, és a sok otthonléttől megint baromira elkezdtem stresszelni, ha emberek közé kell mennem...
2021. ápr. 4. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem változtatott rajta
2021. ápr. 4. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista vagyok, most távoktatás van, kiraktak minket a koliból és azóta ugye otthon élek a szüleimmel. A barátaimmal igazából csak online tudom tartani a kapcsolatot (de azt sem egyszerű összeegyeztetni és a személyes találkozásokat nem pótolja), személyesen még a nyáron találkoztunk egy-egy alkalommal, azóta viszont egyáltalán nem. Messze élünk egymástól, így a 8 órás korlátozás miatt nem tudunk csak egy-egy napra vagy délutánra sem összefutni, szállás pedig szintén nincsen. Olyan helyen élünk, ahol nem igazán van “élet”, szóval normális körülmények között sem lehet sokfelé eljárni kikapcsolódni, szórakozni, emberek között lenni. Viszont most minden ilyen hely zárva van, nagyobb városokban is és az utazás, kirándulás lehetőségét is eléggé lekorlátozza ez a “nincsen hol megszállni, de 8-ra haza kell érni” dolog. A szüleim persze ott vannak, de azért ők is elég elfoglaltak, más korosztály, más a kapcsolatunk stb., nagyon hiányoznak a barátaim, a korombeliek, az egyetemi és kolis közeg, a kávézók stb. Úgyhogy nekem eléggé megváltoztatta a szociális életemet.
2021. ápr. 4. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy
2021. ápr. 4. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Romlott a szociális életem. Vírus előtt sokat eljártam itthonról, edzésekre mentem, barátokkal találkoztunk, néha beültünk egy pizzára/kávéra. Most viszont csak online tartjuk a kapcsolatot, ez pedig közel sem elég. Tavaly nyáron egész sokszor találkoztunk, de az egyetem kezdés óta egyszer sem.

Neten sem könnyű, mert szinte sosem ugyanakkor vagyunk fent, meg tényleg nem kárpótolja a személyes találkozást. Messze is vagyunk egymástól, ők inkább az albérletben maradtak, én meg itthon vagyok a szüleimmel. Csak a sportom miatt járok el itthonról, de az a heti egy alkalom meg édes kevés..

2021. ápr. 4. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!