Rendőrlány ismerkedne velem?
221/289 A kérdező kommentje:
Nem töröm össze a szívedet❤️❤️❤️❤️🔐🔐😋😋Csak kíváncsi vagyok mit csinálsz😂😂❤️❤️🔐
222/289 A kérdező kommentje:
223/289 anonim válasza:
Biztos, hogy nem úszod meg, ha összetöröd a szívem❤️❤️ de ha elhagysz összejövök a kollégákkal👮És örökre a cellába maradsz de leveszem a posztereket😂Akik szabotálják az esküvőt mind lecsukatom!🔐A leánybúcsú nagyon tuti de semmi poloska😂Féltékenyek a kollégák,mihez kezdjek velük?👮Összezárom egybe őket mind!De nem kapnak tortát🎂
224/289 A kérdező kommentje:
Szeretlek szerelmem❤️❤️👮♀️🔐Engem megkínálsz a tortából?❤️❤️🔐💅🥮😂❤️❤️🔐A cellába maradok örökre, egész nap felülésezek alig bírom nélküled❤️❤️🔐Nem engedsz ki soha?❤️❤️🔐Legalább hozol nekem valami finomat?🎂Hány puszit adsz?❤️❤️Gondoltam lopok 🥐 a boltból hogy bókoljak neked, de inkább téged rabollak el a hátamon lefelé lógatva😂😂❤❤
225/289 A kérdező kommentje:
Ha összejössz a kollégákkal áttöröm a rácsokat💪katonaként lövöldözök géppuskákkal,tankokkal,kézigránátokkal🪖💂Csak nehogy magamat robbantsam fel😂😂💣💥❥❥𒈔𒅃﷽𒐫𖠸⑨❺❶❾❺ ▅▄▃▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▂▃▄▅
██████████100%α тιє́∂❤❤❤😂
૮₍ ˃ ⤙ ˂ ₎ა👨💓👩
./づᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘~~~~♡
╭━━╮❤╭╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱💋╭╮╭╮
╰┃┃╯❤┃┃╭━┳━┳━┳━╮💋┃┃┃┃
╭┃┃╮❤┃╰┫╋┣╮┃╭┫┻┫💋┃╰╯┃
╰━━╯❤╰━┻━╯╰━╯╰━╯💋╰━━╯
тєтѕzιк? ❤❤❤
226/289 anonim válasza:
Kapsz a tortából🎂🥮😂Hozok neked a boltból mindent, de ha lopsz, újra le kell csukjalak😂😂Ha elrabolsz, még több poszter meg puszi jön❤️❤️🔐😂😂Csak akkor engedlek ki, ha közben őrizhetlek❤️❤️🔐Még a végén meglógsz ezért magamhoz bilincsellek🔐😂😂Ki fogod bírni? Tetszik minden, ami te vagy❤️❤️Ha adok tíz puszit, te mennyit adsz?❤️❤️💋
227/289 A kérdező kommentje:
Azt jól teszed hogy magadhoz bilincselsz❤❤❤👮♀️😂Többre vágytam❤️❤️❤️Nagyon sokat kapsz❤️❤️legalább 20-at❤❤❤De csókra fog iányulni úgyis nem?❤️❤️❤️
228/289 A kérdező kommentje:
Ha valaki el akar rabolni vagy próbálnék meglógni mi lesz?👮♀️❤️❤️🔐🚔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
229/289 anonim válasza:
Ha meglógnál, még szorosabban magamhoz bilincsellek🧡🧡❤️Licitálok, adok 30 csókot💋Ha elrabolnak, veled együtt teszik😅Lekaratézom mindegyiket😅😅Nem hagyom, hogy elraboljanak❤️❤️Mennyi puszira vágysz, amiből csók lesz? Legyen végtelen?♾️Ha túl sok, meglógsz?😅Bedobom a bilincs kulcsát a tóba💧🔒
230/289 A kérdező kommentje:
Akkor jöhet a lebilincselő esküvő❤️❤️🔐🔗👮♀️🚔🚔De előtte leütöm azokat akik miattad lopnak😂😂Rabruhába öltöztetsz?❤️❤️⛓🥷🧥🤹♂️Láncot versz a lábaimra is?😂😂💣🔗👮♀️Valahogy elsétálok veled egy japánkertes tóhoz☯🏯🎰és együtt bedobjuk a kulcsot🗝 a 🌉❤❤❤Előveszek egy bilincset🔗amit a kollégáktól szereztem és azzal kérem meg a kezed❤️❤️Sokkoló jelwnetet rendezek!Igent mondasz a rabodnak?❤️❤️😂😂😂👊😏Nem állhat más elénk a bilincseivel😅Fogom a kezed a zárasak halántékára szegezem a fegyvered❤️❤️🔧🔩⚔️❌️
Lövöldözöl a magasba kezdődik a tűzijáték!🎆Csak akkor csókolhatsz meg végtelenül ha jó illatú a szád!!🤣🤣🤣Aztán civilbe átöltözök újra megyek a cellába👕👟❤️❤️🔐
Kapcsolódó kérdések: