Mi lehetett az oka hogy múlt héten egy fiatal rendőrlány furgonnal letért az úttestről,fának csapódott és meghalt?
Figyelt kérdés
Mi lehetett az oka,hogy letért az útról?Túl gyorsan hajtott volna?Elromlott volna a fék?Vagy elaludt volna a volánnál?2021. júl. 5. 18:11
1/8 A kérdező kommentje:
Láttam róla a képet,nagyon szép lány volt.Érdekelne hogy mennyivel mehetett?
2021. júl. 5. 18:15
2/8 anonim válasza:
Rakasd át a kérdést az ezotériába. Majd valamelyik táltos megírja.
3/8 anonim válasza:
Majd a rendőrség kideríti, nem ránk tartozik. Bízhatsz benne, hogy a szokottnál is nagyobb gonddal fogják kivizsgálni, hiszen kollégájuk volt. Nyugodjék békében
4/8 anonim válasza:
Egyesével fogok válaszolni a feltett kérdésekre.
"Mi lehetett az oka,hogy letért az útról?"
Nem tudjuk.
"Túl gyorsan hajtott volna?"
Nem tudjuk.
"Elromlott volna a fék?"
Nem tudjuk.
"Vagy elaludt volna a volánnál?"
Nem tudjuk.
"Érdekelne hogy mennyivel mehetett?"
Nem tudjuk.
5/8 anonim válasza:
Egyszer ültem idegen autó kormánya mögött. Bő száz km volt az út.
Az első harminc olyan volt, mintha még soha nem vezettem volna.
Az ülés sokkal alacsonyabb, máshogy álnak a pedálok, máshol fog. Eltérő volt a rekció is.
Baleset nem lett, de nekem egy rémálom volt.
Lehet, szokatlan volt neki a kocsi és hibázott.
Még egy nem tudjuk.
6/8 anonim válasza:
Ezt sose fogjuk megtudni.
Bármi volt is az rossz fényt vetne rendőrségre.
7/8 A kérdező kommentje:
5 ösnek lehet hogy igaza van mert nem a saját kocsiját vezette hanem a családét.Lehet azt addig csak a szülei vezették,ő csak most ült először a volánhoz.
2021. júl. 7. 16:05
8/8 anonim válasza:
Ha úgy vezette az autót hogy ismeretlen volt neki és "nem érezte" akkor bizony bűncselekményt követett el, mert veszélyeztette nem csak a saját hanem mások életét is. Igen az ismeretlen járművel olyan sebességgel szabad közlekedni hogy 100%-ban ura legyek a járműnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!