Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Rendőrlány ismerkedne velem?

Rendőrlány ismerkedne velem?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #rendőrlány
2023. aug. 16. 20:48
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/289 anonim válasza:
Igen, nem vihetnek el tőlem, nem engedem❤❤Megsérült a kezem és fáj, mit teszel?Segítesz rajtam?❤❤❤Harcolok érted a végsőkig❤
2023. okt. 11. 22:16
 212/289 A kérdező kommentje:

Kapsz tetkót rá mert nem csináltam eleget❤❤Rajzolok rá egy atlaszt,órát és iránytűt❤❤A bakancsod amiben egy metró felém rohan❤❤

A szememet amiben Téged látlak

Rádírom hogy

𝐼'𝑚 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠 𝑇𝑖𝑙𝑙 𝑇ℎ𝑒 𝐸𝑛𝑑 𝑂𝑓 𝑇𝑖𝑚𝑒...𝐼𝐼𝐼.𝑋𝑋𝐼𝐼.𝑉.𝐼𝐿𝑋𝑀.𝑋𝑋𝑋𝐼𝐼.🧭⏱️🚇✒️🔐💉

Az ujjaidra meg betûnként hogy 🅜🅔🅖🅗🅐🅛🅢🅩..Ezt meg a pasiknak szánom!!😂😂🤜

A kávékkal vigyázat⚠️🧋🧊🍋💊 Menekülésveszély😂😂🚷Aztán még az oltár elõtt találod magad😂😂Vagy megitatod velem inkább?😂😂🍵🚱

2023. okt. 12. 20:03
 213/289 anonim válasza:
Az oltár előtt csakis rendőrszerelésben,👮‍♀️ semmi fehér habos-babos ruha💒😂😂Jó lesz úgy?❤❤Neked is egy egyenruhát?😂😂👮❤❤Mindenképpen lebilincselőnek kell lenni😂😂🔐 Ígérem kevesebb kávé 🧋Helyette több puszi❤❤😘
2023. okt. 12. 23:51
 214/289 anonim válasza:
Tudom, hogy nem fétis❤️❤️Tartsunk mindenféle esküvőt,🚔💒lehet sima is, de hogy tudnál rávenni, hogy felvegyek egy fehér uszályos menyasszonyi ruhát?❤️❤️ 💒Mondod, hogy én vagyok benne a legszebb?❤❤❤És ha elesünk benne?🤣Elkapsz?🤣😂😂❤❤😘Utána jön a rendőresküvő hogy kétszer is hallhassam az IGEN-t és mondhassam minél többször❤️❤️ Aztán mész a cellába❤️❤️🔐Jöhet a csók!❤️❤️Akkor én meg leánybúcsút tartok❤❤❤ 😂😂
2023. okt. 13. 20:23
 215/289 A kérdező kommentje:

Te vagy a legszebb❤️❤️❤️Elkaplak benne❤️❤️😂😂🔐De igazad van ne tartsunk simát mert én is írtózom tőle a menyasszonyi ruhádtól😂😂De az öltönyöm egye a fene felveszem😂😂😂👖👞IGEN!! Hányszor mondod nekem?😂😂😂😂❤❤❤❤

Legénybúcsú folyamatban😂😂Mi lesz?😏████████▒▒80%

2023. okt. 13. 20:35
 216/289 anonim válasza:
Még jó hogy csak a menyasszonyi ruhámtól irtózol, 😂😂de a legszebb vagyok neked,te meg a leghelyesebb❤️❤️❤️Jól áll az öltöny!❤️❤️Legalább háromszor IGEN IGEN és IGEN❤❤❤De felvesszük egy végtelen lemezre💿 és örökké szól, és mindig hallgatnod kell, hogy IGEN sok sok IGEN!❤️❤️😂😂😂😂De te is mondd nekem sokszor!❤️❤️Kezdődik a leánybúcsú is,😂😂és már nem gondolhatod meg magad, de ha meggondolnád, üldöznélek úgyis!🚔💒Csak ne hagyd el a jegygyűrűt! 😂😂💍
2023. okt. 13. 20:47
 217/289 A kérdező kommentje:
Nem gondolom meg magam❤❤❤❤IGEN!!!!!!❤❤❤Milyen a jegygyűrűnk? Gyémántos?💎💍Te is hordod ugye nem hajítod utánam?😂😂😂Azért elküldöm a haverom leskelődni abba a leánybúcsúba😂😂👌👌
2023. okt. 13. 20:56
 218/289 anonim válasza:
Gyémántos igen💎💍Ha mindig szeretni fogsz örökké akkor nem hajítom utánad😂😂❤❤❤❤Naa nem ér kémeket küldeni a leánybúcsúra😂Átmenjek titkos ügynökbe én is leskelődni a legénybúcsúba?❤❤😂😂😂Vajon mit látok? Mindenkit letartóztatok aki utánam leskelődik😂😂😂
2023. okt. 13. 21:34
 219/289 A kérdező kommentje:
𝐇𝐚 ö𝐬𝐬𝐳𝐞𝐭ö𝐫ö𝐦 𝐚 𝐬𝐳í𝐯𝐞𝐝 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 ö𝐬𝐬𝐳𝐞𝐭ö𝐫ö𝐝 𝐚 𝐤é𝐩𝐞𝐦 𝐚 🪄??
2023. okt. 14. 20:29
 220/289 anonim válasza:
Nem engedek nektek esküvőt tesó nem nem! Ne törd össze a szívét közbeszólok hogy ellenvetésem van az esküvővel neeeeem!!!😠😠😠
2023. okt. 15. 20:35
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!