Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Rendőrlány ismerkedne velem?

Rendőrlány ismerkedne velem?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #rendőrlány
2023. aug. 16. 20:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/289 anonim válasza:
Hát még lelöveti magát a helyszínen ❤️❤️😂😂
2023. szept. 8. 21:39
 102/289 A kérdező kommentje:

Tényleg?❤️❤️❤️❤️Ennyire szeretsz engem??❤️❤️❤️❤️

Egyébként ha srác ülne Rám? E Volt egy olyan de nyugi az csak haverilag 😂😂 Őt nem lövöd le?😂😂

Mikor foglalod el a helyed❤️❤️❤️🔗🔐

2023. szept. 8. 21:45
 103/289 A kérdező kommentje:
Vigyelek a karjaimban?❤️❤️❤️Remélem elbírlak akármilyen részegen❤️❤️❤️Nyisd ki a kilincset mert nekimegyek a pincérnek❤️❤️❤️😂😂😂😂
2023. szept. 8. 22:02
 104/289 anonim válasza:
Haverilag na jó az más😂😂 ha a haverod akkor békén hagyom, talán😂😂 kibérelem a helyet, a helyjegy csak nekem szól, lefoglalt táblát ki lehet rakni❤️❤️❤️❤️és te mit teszel ha valaki megirigyli a szerelmünket, ha közeledik felém egy pasi mi lesz?megverekszel vele értem?❤️❤️vagy letartóztassam őt is?😂😂
2023. szept. 8. 22:10
 105/289 A kérdező kommentje:

A földön az asztal alatt vejük egymást agyon❤❤❤❤Nem nyúlhat hozzád senki❤❤❤❤❤

Rád fekszem ha nem ellenzed és kiszívom a nyakad❤❤❤Nekem végem megöltél szerintem❤❤❤

2023. szept. 8. 22:44
 106/289 anonim válasza:
❤❤❤❤vigyázol rám mindörökre❤️❤️❤️❤️mondhatjuk úgy lebilincselő a kapcsolatunk❤️❤️😂😂vigyél a karjaidban tudom hogy elbírsz
2023. szept. 8. 23:28
 107/289 A kérdező kommentje:

Legyek a testőröd? Mit fizetsz óránként érte?😂😂Ki fogsz tüntetni?

Kockahas az van de így is kell a golyóálló mellény szerintem😅Mit csinálsz a csajokkal ha kifogysz a töltényeidből🔫❌️

Vagy ha valaki lesmárol engem az edzőteremben😂😂

Este melléd fekszem vigyázom Rád❤❤❤❤Nem tudok ellenálni neked❤❤❤❤❤️❤️Átöleljelek úgy aludjunk? Remélem nem rossz helyen foglak a sötétben mert akkor a bakancsoddal ellátod a bajom x helyen😂😂😂😂😂❤❤

2023. szept. 9. 17:11
 108/289 anonim válasza:
Hát fizessek hogy testőröm legyél, tedd meg értem mert szeretsz ❤❤❤❤❤️❤️csók fizetségnek nem jó?😂😂mindenki készüljön golyóálló mellénnyel mert féltékeny vagyok nem smárolnak le téged mert azt nem hagyom😂❤❤szép kis német juhászom ugrasztom😂❤❤átölelsz és vigyázol rám tudom de bizony a sötétséggel vigyázni kell😂😂😂❤️❤️
2023. szept. 9. 22:02
 109/289 A kérdező kommentje:

Nagyon jó❤️❤️Remélem majd emeled az órabérem❤️❤️❤️

Van németjuhászod is? De az edzőterembe nem mehet😂😂 Neked kell csinálnod valamit❤️❤️Annyit edzettem hogy elfeledkeztem rólad elaludtam mert nagyon álmos voltam....

Akkor le fogsz váltani már az első napon?😂😂

Szeretlek❤️❤️❤️A sötétben nem tudok vigyázni lépned kell❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2023. szept. 10. 22:15
 110/289 anonim válasza:
Én gondoltam rád hiányoltalak hogy merre vagy❤️❤️❤️de tudtam hogy edzel❤️én is edzettem❤️álmodtál rólam voltam az álmodba? ha nem, féltékeny leszek😂😂bemutatok egy kis karatét legfeljebb a sötétben😂😂vagy a német juhászom de ő nem tud karatézni😂😂
2023. szept. 10. 22:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!