91/289 anonim válasza:
Részesíthetlek elsősegélyben nem hagylak magadra ❤️❤️❤️nálam alhatsz ha vigyázol rám és mellettem maradsz ❤️❤️ellátom a sebeidet
2023. szept. 8. 20:39
92/289 A kérdező kommentje:
Melletted maradok❤️❤️
Mi elől vigyázzak Rád? Egész éjjel fent legyek?❤️❤️❤️
Mégis Elviszlek vacsorára áruld el milyennek képzeled el🥃
2023. szept. 8. 20:46
93/289 anonim válasza:
Betörőktől megvédesz megígérted a tolvajoktól megmentesz ❤️❤️❤️és ha túszul ejtenek jössz értem tudom nem hagysz cserben soha , én sem hagylak cserben❤️❤️❤️egy pohár finom bor mellett eszünk egy jó vacsorát és desszertnek jöhet valami csokiöntetes édesség ❤️❤️❤️a csoki édesebb vagy te? ;) aztán sétálunk a holdfényben ⭐
2023. szept. 8. 21:01
94/289 A kérdező kommentje:
Ki fogom inni a virágcserépből a vizet❤️❤️❤️❤️Inkább iszok egy jack daniels't. Átadhatom a gyűrűdet az asztalnál? Nem akarlak elijeszteni 😂😂
A sötétbe a hátadnál lejjebb mehet a kezem? Erre kapok egy pofont😂😂vagyis kettőt tudom❤️❤️❤️❤️
2023. szept. 8. 21:07
95/289 A kérdező kommentje:
Mit csinálsz ha valaki más megfogja a kezem?
2023. szept. 8. 21:16
96/289 anonim válasza:
Átadhatod de előbb megnézem ahogy megiszod a cserép vizet 😂😂ha már jóllaktam, nem ijedek meg könnyen 😂😂attól függ mennyi bor és jack daniel's fogy, aszerint fordítottan arányos a pofonok mennyisége❤️❤️❤️❤️😂😂
2023. szept. 8. 21:19
97/289 A kérdező kommentje:
Most Te következel❤️❤️❤️
2023. szept. 8. 21:19
98/289 A kérdező kommentje:
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ha valaki engem bámul és rámül randizásunk során mit fogsz reagálni?❤️❤️❤️❤️❤️
2023. szept. 8. 21:24
99/289 anonim válasza:
Attól függ fiú vagy lány 😂😂de letartóztatom őket az tuti, mivel az az én helyem❤️❤️❤️baj ha féltékeny lennék?
2023. szept. 8. 21:28
100/289 A kérdező kommentje:
Az minden álmom hogy féltékennyé tegyelek❤️❤️❤️❤️
És elfoglald a helyedet❤️❤️❤️❤️Ha lány ülne Rám?
2023. szept. 8. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!