Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 30 feletti férfiak, miért...

30 feletti férfiak, miért vagytok szinglik?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy szingli valaki. :D Mi vezetett ide? Mennyire vagy elégedett a helyzeteddel?
2023. júl. 29. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Ha eljársz társaságba helyekre, hobbi, munka, szórakozás sokkal több esélyed lesz. Sokan tindereznek aztán győzd kiválogatni őket.

Nekem 0db olyan ismerősöm van akivel el tudnék járni. Csak a munka meg a hobbi marad. Ez jelenleg teljesen jó nekem. Viszont az internetes ismerkedés nem nekem való mert külsőre átlag alatt vagyok inkább. Személyesen meg nincs bátorságom szóval ez így ennyi. Nem mindenkinek jön össze. F32

2023. júl. 31. 09:39
 22/24 A kérdező kommentje:
Nekem a munka kilőve, eljárni is max egyedül tudok. Hobbi alapján sem tudok sajnos. Eddig neten próbáltam, voltak sikerek is, de már nem olyan egyszerű, mint fiatalon. És tudom, hogy most sem vagyok öreg. :D Attól még a tény fennáll, hogy az idő múlásával egyre nehezebb.
2023. júl. 31. 11:12
 23/24 anonim válasza:
Az utolsó mondatod tény, ne legyél türelmetlen :D 21es
2023. júl. 31. 11:17
 24/24 anonim válasza:
Nem mertnek randizni a lányok, pedig nem nézek ki rosszul. Egyébként nincs is szabad kapacitásuk ismerkedésre.
2023. aug. 2. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!