Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 30 feletti férfiak, miért...

30 feletti férfiak, miért vagytok szinglik?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy szingli valaki. :D Mi vezetett ide? Mennyire vagy elégedett a helyzeteddel?
2023. júl. 29. 16:37
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Ugyanúgy,ahogy a 10-es sorstársam.

Melegként évek óta a magány. Szerintem rosszabb a helyzet,mint hetero viszonylatban.

2023. júl. 29. 19:15
 12/24 anonim válasza:
Azért, mert kevés nőben találom meg azt amit keresek. Nehéz megfogalmazni, de például ha elém állna tíz szépség, lehet csak egyhez lépnék oda lehet egyikhez sem. Nem magas igényekről van szó, inkább csak megérzem kivel tudnék jól együtt működni. 30F
2023. júl. 29. 19:37
 13/24 anonim válasza:
Mert a legutóbbi kapcsolatom óta nem estem még szerelembe. Elégedett vagyok, nyilván lesz majd másképpen is.
2023. júl. 29. 21:32
 14/24 anonim válasza:
Így alakult.
2023. júl. 29. 21:38
 15/24 anonim válasza:

Külső: alacsony vagyok, kopaszodok, nem vagyok izmos.

Belső: mélyebb témák érdekelnek(nem a konzumidiotizmus), hanem történelem, emnberi sorsok, olvasás-filmek-versek

Látszat: családommal élek, nincs relatíve végzettségem, hitványul keresek

2023. júl. 29. 21:54
 16/24 anonim válasza:
Én az vagyok, de igazából nem értem miért. Normális gondolkodású férfi vagyok, kinézetemmel, kisugárzásommal sincs baj szerintem, magyar viszonylatban nézve jól keresek. Az élet mégse akar összehozni úgy látszik a nagy ő-vel. Ki érti ezt?
2023. júl. 29. 22:09
 17/24 anonim válasza:
Mert nem írsz rám! 😐
2023. júl. 30. 03:14
 18/24 anonim válasza:

30 éves vagyok (nem tudom ez is érdekel e).

Volt több kapcsolatom is, általában nem adom fel könnyen, kitartok, de nem mindig érte meg, sőt jobb lett volna hamarabb lezárni néhányat.

Rossz kapcsolatok után úgy érzem jobb kicsit egyedül, szingliként, persze lazább kapcsolatok vannak, abból is tartósabbak.

Úgy vagyok vele, majd ha lazábból találok olyan partnert akivel úgy gondolom lehet komolyabb is, akkor majd változtatok a helyzeten. Addig meg kiélvezem, hogy szingli vagyok és nincsenek ilyen jellegű megkötések, még ha általában 1 tartósabb partnerem is van.

30F

2023. júl. 30. 16:53
 19/24 anonim válasza:
Vége lett a párkapcsolatomnak néhány éve. Nem volt kedvem ismerkedni ezek után. De mostmár szeretnék új társat. Egy kicsit nehéz, mert sokaknak kapcsolata és családja van ebben a korban.
2023. júl. 30. 18:06
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt tapasztalom nőként. Kicsit kiégtem, meg hosszabb kapcsolatok után akkorát változott a világ, hogy már azt sem tudom, hol és hogyan lenne érdemes ismerkedni. Az, hogy szűkül a lehetőség, mert már vagy foglalt a többség, vagy szintén nem tudja hosszabb kapcsolat után, hogy hogyan kell ismerkedni, esetleg nem is akar... vagy a személyisége olyan, akivel nem tudok zöldágra vergődni.
2023. júl. 31. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!