Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 30 feletti férfiak, miért...

30 feletti férfiak, miért vagytok szinglik?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy szingli valaki. :D Mi vezetett ide? Mennyire vagy elégedett a helyzeteddel?
2023. júl. 29. 16:37
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Szeretek egyedül lenni. Emellett természetesen szingliként is elégedett vagyok a szexuális és társasági életemmel is. De a nősülés vagy a komoly kapcsolat egyenlőre nem az én világom. De 33 évesen azt mondom, pár év múlva ez változhat. De elégedett vagyok a helyzetemmel.
2023. júl. 29. 16:41
 2/24 anonim válasza:

Van egy alapbetegségem, ami miatt nem merek nyitni.

Nem vagyok elégedett az életemmel.

2023. júl. 29. 16:58
 3/24 anonim válasza:
Jobb egy egyedül, nyugodtabb kellemesebb. Senki nem bassza el a dolgaimat meg a pénzem. Nem csinalnak nekem programot a programjaim helyett, vagy munka utanra. Nem zsarolnak erzelmileg, vagy tesznek tonkre hobbibol. Stb stb
2023. júl. 29. 17:40
 4/24 anonim válasza:
Elégedett vagyok. Nincs szükségem a flegmàzós pcskra
2023. júl. 29. 17:50
 5/24 anonim válasza:
4 Tökéletesen igazad van. Ma minden nő ilyen akar lenni, és nagyon nehéz olyat találni akit úgymond nem "rontott" még meg ez a mai világ.
2023. júl. 29. 18:12
 6/24 anonim válasza:

Azért mert nem keresek.

Korábban volt egy pár kapcsolatom de aztán ende. Nincsenek meg a preferenciák amik nélkülözhetetlenek lennének. Tisztában vagyok az adottságaimmal és értékeimmel. Elfogadtam a helyzetet élvezem ahogy tudom.

2023. júl. 29. 18:23
 7/24 anonim válasza:
Én se keresek, pedig kellene egy normális nő
2023. júl. 29. 18:28
 8/24 anonim válasza:
Ronda vagyok, depressziós és meg fogok halni. Szerintem ez elég nyomós ok.
2023. júl. 29. 18:44
 9/24 anonim válasza:
Visszahúzódó vagyok, magányos farkas. Szeretnék társat, de hiába erőltetem. Online randival próbálkoztam az évek során. Vidéki kisvárosban rendkívül gyér a felhozatal. Aki nekem tetszik, annak én nem tetszem. Akinek bejövök ő meg nekem nem jön be. Nincsenek nagy elvárásaim és soha nem nyomulnék fullos csajokra. Tisztában vagyok az adottságaimmal. Szerencsétlennek érzem magam. Hát ez van.
2023. júl. 29. 18:55
 10/24 anonim válasza:
Mert meleg vagyok. Társat találni pedig szinte lehetetlen.
2023. júl. 29. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!