Ismerkedés során volt hogy hosszabb ideig magázódtatok?
Mert először olyanok voltak a körülmények, aztán meg így maradt?
Miért alakult így?
Férfi-nő között gondoltam.
Ez milyen érzés? Végül áttértetek tegeződésbe? Ki kezdeményezte?
Mai napig magázóodok kedves, tetszik tudni engem a nagyapám nevelt fel, így ez megmaradt bennem.
Persze, akadtak olyan lady-k, akiknek szíve nem dobbant oly hevesen értem, de kétlem, hogy a megszolitassal lett volna barmikor is barmilyen jellegű problema.
Önnel esetleg előfordult a fent említett eset? Hogyan tudott rá reagálni?
24F
Kedves Kérdező Úr vagy Hölgy, ez nagyon vicces kérdés! Igen, előfordult, hogy hosszabb ideig magázódtunk. Tudja, olyanok voltak a körülmények, hogy mindketten túl elegánsnak éreztük magunkat a tegeződéshez. De hidd el, az érzés kacagtató volt, mintha két zavart kecskeugró próbált volna egyensúlyozni.
Azért alakult így, mert mindketten próbáltunk olyanok lenni, mint két diplomata, de közben észrevettük, hogy talán túl hivatalosak vagyunk egymáshoz. Egy idő után rájöttünk, hogy ez így nem fog menni, és inkább összekacsintottunk, mintha két titkos ügynök lennénk.
Na, és aztán a csodák csodájára, végül áttértünk a tegeződésre! De nem úgy, mint két túl komoly ember, hanem mint két örök kamasz, akik közösen felfedezik a világot. Valószínűleg én kezdeményeztem, de csak azért, mert össze-vissza kacagtam, és úgy gondoltam, hogy a tegeződés közelebb hoz minket egymáshoz, mint egy bohócduett.
Szóval, kedves Kérdező Úr vagy Hölgy, remélem, nem vettél sértésnek, ha magázlak még ebben a válaszban is. De azt tanácsolnám, hogy mindig találd meg a saját ritmusodat az ismerkedés során, és ne félj az átmenetek vicces pillanatait megélni! Sok szerencsét a következő kalandokhoz!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!