Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen gyakran lehet találni...

Milyen gyakran lehet találni partnert szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Jóképű, sportos testalkatú srác vagyok. Itt nem feltétlen hosszú távú kapcsolatra lennék kíváncsi, hanem alkalmi partnerre elsősorban.

2023. júl. 20. 22:52
 1/7 anonim válasza:
Ha valóban az lennél, aminek mondod magad, akkor nem itt lennél este 11 órakor, hanem a campusz fesztiválon illetve akkor már rég buliznál.
2023. júl. 20. 22:53
 2/7 anonim válasza:
Vicces vagy, báttya.
2023. júl. 20. 23:23
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Azért mert jelenleg nem bulizok, akkor már nem is lehetek relatíve jó kinézetű? Nem látom az összefüggést. Egyébként szoktam járni szórakozóhelyekre, de nem lehet mindennap bulizni.

A kérdésre pedig várom a válaszokat.

2023. júl. 20. 23:26
 4/7 anonim válasza:

Ha tényleg jól nézel, ki, akkor bármikor és bármennyit.

Nőként nekem pl. párkapcsolat esetében nem számít a külső, de szórakozóhelyen 1 dugásra a legjobb pasi kell.

(most már nem, mert jó ideje férjnél vagyok, de régen biza így volt)

2023. júl. 21. 04:55
 5/7 anonim válasza:
A legjobban ott lehet. Múltkor is hazavittem egy vékony külföldi csajt.
2023. júl. 21. 09:26
 6/7 anonim válasza:
Mindig, ha eleget próbálkozol, főleg, ha jól nézel ki, akkor egy éjszaka alatt több nő is simán meglehet. Bulizol, de közben azért nézelődsz, szemezel, akivel pedig ez összejön, ahhoz odamész. Utána viszont ne húzd sokáig az időt.
2023. júl. 21. 15:57
 7/7 anonim válasza:
Ki kell probalni
2023. júl. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!